SOFT SESSIE? JA, MAAR EEN HARDE LES

Als ik terugkijk op mijn laatste bezoek aan mijn Meesteres vraag ik mij toch af; hoe doet zij dit elke keer. Goed, ik weet zij is op en top een professionele Dominatrix maar desalniettemin, zij blijft mij verbazen, elke keer als zij mij toestaat haar te bezoeken opnieuw. Laat mij jou vertellen wat gebeurde tijdens mij bezoek in augustus 2017.

Je weet, op het moment dat zij de deur van haar studio voor jou opent, stopt jouw ademhaling minimaal een paar seconden. Haar adembenemende schoonheid, haar outfit, haar laarzen, haar lieftallige lach en haar zachte stem zijn van een hemels gehalte. Maar pas wel op, de hel is nooit ver weg omdat wangedrag, misbaar of welke fout dan ook genadeloos wordt afgestraft. Dat is nu eenmaal haar taak en, omdat zij mijn eigenaresse is, ook haar recht.

Mylady was in een opperbeste stemming en omdat ik haar goed gediend had de laatste weken, en zij wist dat ik binnenkort op vakantie zou gaan, bood zij mij een aardige, zachte en relaxte sessie aan. Ik twijfelde of ik dat aanbod moest accepteren, immers soft zou mijn Meesteres minder plezieren. Maar zij was zeer beslist en gaf duidelijk aan dat ik deze keuze had en dat zij de keuze zou respecteren. En dus koos ik voor de weg van de minste weerstand en vroeg haar op een zachte manier met mij te spelen.

Meesteres Emma was zo vriendelijk die avond en speelde op een hele softe manier met wij. Het was bijna plagend en om die reden ook erg opwindend, eerlijk is eerlijk. Ik vroeg Mylady nog een keer of zij deze sessie wel zag als haar dienen en tot mijn opluchting bevestigde zij dat nog een keer. Op een gegeven moment deed zij mij een leren dwangbuis aan en daagde mij uit: als jij hieruit komt slaaf, dan mag jij bij wijze van uitzondering mijn prachtige lichaam aanraken. En dit was natuurlijk iets waar ik al zo lang naar verlangde en ik deed mijn uiterste best te ontsnappen uit de dwangbuis. Zij lachte terwijl zij mag zag vechten. Ik weet hoe het moet maar alles was zo strak aangetrokken dat ik er erg veel moeite mee had. “Het lijkt erop dat jij mij helemaal niet wilt aanraken slaaf!” zij plaagde mij met haar zoetgevooisde stem en ik verdubbelde nog eens mijn inspanningen. Ik wilde haar zo graag vasthouden, haar strelen en aanraken. En uiteindelijk lukte het mij mijzelf te bevrijden en kreeg ik die enorme beloning. Ik hield haar vast, rook haar fijne parfum en drukte mijn lippen op haar lange blonde haar. Wat een hemels gevoel en ik voelde mij fantastisch. Deze paar minuten had ik alles wat ik in het leven nodig had, ik hield mijn Meesteres dicht tegen mij aan!

Maar ik had moeten weten dat alles bij Mylady een prijs heeft en ook dit fijne gevoel moest worden betaald. Mijn Meesteres bond mij vast aan het Andreaskruis en begon tegen mij te praten. Eigenlijk was het meer een preek die zij gaf. Zij herinnerde mij er fijntjes aan dat ik had gebiecht de laatste keer dat ik haar mocht bezoeken, de biecht over oneerlijkheid en bedrog. Over jagen en het jachtgedrag van mannen. En zo begon een les die ik liever niet had gehad. Het is onvoorstelbaar hoe klein je dan wordt. Daar sta je dan, een grote vent die gecontroleerd wordt door een kleine elegante Lady. Zij is zo sterk op die momenten en jij bent volledig hulpeloos. En weet je wat het is? Zij heeft ook nog eens gelijk, zoals altijd! Het was fout van mij om te bedriegen. Ik heb het recht niet vrouwen te behandelen zonder het respect dat zij verdienen. Ik ben egoïstisch en in de meeste gevallen ga ik voor mijn eigen plezier en profijt.

De les duurde de rest van onze sessie en ik moet eerlijk zijn. Ik heb het liever dat Mylady mij slaat, mij straft en pijn doet. Deze zachte, vriendelijke behandeling met die constante verwijtende ondertoon kwam dubbel zo hard aan. Ik voelde tranen opkomen en schaamde mij diep. Hoe kan ik toch zo zijn? Je denkt dat je een echte heer bent maar op hetzelfde moment flirt je met een mooie vrouw en krijgen de belangrijkste vrouwen in jouw leven niet het respect dat zij verdienen.

Ik wist wat mij te doen stond! Ik bood mijn oprechte excuses aan en vroeg Meesteres Emma mij te helpen mijn leven te beteren. Ik begrijp donders goed wat van mij verwacht wordt maar het is soms heel moeilijk dat te bereiken. Ik heb de begeleiding nodig van deze tutor, deze grandioze lerares. Van tijd tot tijd moet ik gecorrigeerd worden door mijn Meesteres. Ik heb haar nodig mij in het rechte spoor te houden en ervoor te zorgen dat ik leer, verbeter en mij gedraag.

O ja, het was zacht en aardig maar de uitkomst was ongenadig hard, maar wel eerlijk! Dank u Mylady, dank u voor de kans mij onder uw begeleiding te ontwikkelen tot de man die ik moet zijn!

Read English version here...