BDSM-SESSIE

De lengte van een BDSM-sessie kan nogal in tijd verschillen. Elke sessie start met het bespreken van de mogelijkheden en daarna beslis ik wat wij gaan doen. Ik bepaal welk spel wordt gespeeld en hoever wij vandaag zullen gaan. Als er taboes zijn bespreken wij deze voor dat wij met onze sessie beginnen. De hoeveelheid tijd die wij nodig hebben hangt natuurlijk af van het soort sessie dat wij hebben en is mede afhankelijk van de ervaring van de slaaf. Elke sessie met mij heeft een nieuw doel. De ene keer wil de slaaf zich graag aan mij, zijn Meesteres bewijzen. Een andere keer wil hij iets nieuws en opwindends proberen, een nieuw gevoel ervaren. Misschien wil de slaaf een keer zijn grenzen verkennen en overschrijden, op zoek naar nieuwe hoogtes in ons spel. In een sessie kunnen verschillende spellen gespeeld worden.

Wanneer jij het stopwoord gebruikt in een spel dan gaan wij daarna verder met een ander onderdeel van de sessie. Tijdens het spel hoef jij nooit uit te leggen waarom jij het stopwoord gebruikt. Maar na de sessie bespreken wij waarom jij het stopwoord wilde of moest gebruiken. Wat voelde jij? Waar genoot jij van en wat vind jij echt niet fijn. Tijdens de sessie houd ik graag de aandacht op het spel dat wij spelen en de sfeer niet te laten bepalen door uitleg of excuus.

Jij wilt weten hoelang een sessie moet zijn om succesvol te zijn? Dat hangt natuurlijk af van wat ik bepaal en wat ik wil spelen, wat het doel is van deze sessie. Maar over het algemeen heb je voor een goede sessie 2 - 3 uur nodig. Maar weet wat jij wilt, soms moeten wij 5, 6 of zelfs 10 uur inplannen voor het beste resultaat.

Lees engels version here...