BALLBUSTING

Ballbusting

BALLBUSTING

Ik ben jouw Meesteres slaaf en dus ken ik al jouw zwakke plekken! En zoals altijd zal ik mijn voordeel doen met deze kennis op het moment dat het nodig is jou te straffen of gewoon als ik zin heb in een beetje plezier. Soms zijn er van die momenten dat het nodig is jou echt pijn te doen, niet waar slaaf? Speciaal op die momenten dat jij je wanstaltig hebt gedagen en als jij je hebt misdragen tegenover een vrouw is het nodig jou hard te corrigeren!

Misschien lig jij vastgebonden op het bed of heb ik je aan het kruis vastgemaakt en sta jij wijdbeens voor mij. Ik kijk heel even naar de kwetsbare plek tussen jouw benen en je zult geschokt zijn door de kracht die ik gebruik om jou te slaan of te schoppen! Hoe ik dat doe? Met mijn vuist, mijn hand, misschien mijn voet of een van mijn martelwerktuigen.

Ik schop je in jouw ballen of ik stomp je. Jouw scrotum kraakt onder het geweld van mijn voet en je voelt een intense pijn door jouw lichaam trekken. Je meest dierbare lichaamsdeel wordt bedreigd en je merkt dat ik jou met gelijke munt terugbetaal. De pijn die jij anderen geeft krijg je dubbel en dwars terug. Opnieuw schop ik jou hard in jouw kruis, nog een keer sla ik met mijn hand op jouw penis. Jij zult voelen en voor altijd onthouden waarom ik jou op deze manier moet corrigeren!

Je lichaam krimpt in elkaar met elke trap, ik kleineer jou met elke slag in jouw kruis. Je voelt je miserabel, elke keer als de straf neerdaalt op jouw lichaam. En ik? Ik geniet van de pijn die jij voelt omdat ik weet dat het meer dan terecht is dat jij de behandeling krijgt die jij verdient!

Lees de Engelse versie hier….