SPANKING, ZWEEPSLAGEN & STOKSLAGEN!

SPANKING, ZWEEPSLAGEN & STOKSLAGEN!

Natuurlijk begrijp jij dat ik mijn spanking paddels, mijn stokken en mijn zwepen moet gebruiken als ik jou ga straffen. Het is een uitstekende methode jou te laten voelen welke fouten jij hebt gemaakt en zo zorg ik ervoor dat jij je lesje leert. Maar slaaf, ik zal mijn slaginstrumenten ook gewoon gebruiken voor het plezier! Wat, jij denkt dat dit niet plezierig is? Ok, maar voor mij is dat het wel en een andere reden heb ik niet nodig om jou te slaan.

Ik zal jouw spanken, zweepslagen of stokslagen geven zoveel als ik wil. Jouw bovenbenen, jouw achterste, jouw armen, ik zal vast nog wel een plekje vinden waar ik jou met de volgende klap kan raken. Wees gerust, natuurlijk zal ik jouw grenzen respecteren en als jij het afgesproken stopwoord gebruikt dan zal ik zeker stoppen. Maar voor degene die verder durven gaan, zij die ervoor kiezen geen stopwoord af te spreken, bij hen zal ik doorgaan net zolang tot jouw lichaam bont en blauw geslagen is. Ik kan zulke leuke plekken achterlaten, nog heel wat weken zul jij aan jouw Meesteres herinnerd worden.

Mijn zweep of stok kan jou lichtjes kietelen, je zult genieten van de zachte aanrakingen op jouw lichaam. En je zult misschien wel opgelucht zijn omdat jij iets anders had verwacht. Maar weet jij wat ik met de volgende slag zal doen? Ik dacht het niet! En weet je wat het is slaaf? Ik ben pas tevreden als ik de pijn in jouw ogen zie, die ontzettende pijn! Wanneer ik jou hoor smeken en de tranen over jouw wangen rollen. Ik schep er genoegen in als jij probeert te ontsnappen, je lichaam kronkelt om de volgende slag te ontwijken. Maar ik, Meesteres Emma, sta jou niet toe weg te lopen. De pijn? Die zal pas stoppen als ik genoeg plezier beleefd heb.

Dus slaaf, wees heel voorzichtig als jij mijn studio binnen loopt. Zelfs wanneer jij geen zondes hebt begaan zou het maar zo kunnen zijn dat ik een enorme zin heb mijn slaginstrumenten te gebruiken, gewoon voor de lol, mijn lol.

Lees het Engelse versie hier...