BDSM STUDIO

Ik ontvang mijn slaven in een volledig ingerichte en uitgeruste BDSM-studio in een rustige woonwijk van Den Haag. Als je een sessie met mij hebt afgesproken zul jij alleen mij daar ontmoeten, geen andere dames, geen andere slaven! Als geen ander weet ik hoe belangrijk de privacy is voor al mijn slaven.

In mijn studio staat een BDSM bed waarop ik jou kan vastmaken. Er staat een Andreas-kruis waaraan ik jou vastbind om jou vervolgens met mijn zweep te kunnen slaan. Wat te denken van de massagetafel die, eerlijk is eerlijk, door mij voor van alles wordt gebruikt maar massage hoort daar niet of nauwelijks bij. De gynaecologie stoel om jou goed te kunnen onderzoeken ontbreekt natuurlijk niet, net zomin als de grote verscheidenheid aan nippel klemmen.

 

Jouw Meesteres beschikt over een grote variëteit aan zwepen, canes en paddles waarmee ik jou kan dwingen grenzen over te gaan. En ik? Ik geniet ervan te zien hoe jij voor mij lijdt. Verschillende kettingen en touwen heb ik beschikbaar om ervoor te zorgen dat jij goed wordt vastgemaakt, niet meer kan bewegen en zeker niet kan ontsnappen! In de studio zijn veel verschillende leer, latex, en gasmaskers. Ik heb sounds, elektro machines en zelfs neukmachines ter beschikking. En vanzelfsprekend is er een penis pomp, zijn er penis ringen en harnassen. Misschien geniet je wel van de body bag. Jij kunt geen kant meer op terwijl ik jouw lichaam gebruik voor Mijn plezier. Af en toe houd ik ervan te spelen met vibrerende speeltjes, dildo’s en vibrerende nippel klemmen. De mondknevel zorgt ervoor dat jij niet meer kan spreken, laat staan schreeuwen van de pijn. Ik kan jou blinddoeken zodat jij niet meer kan zien wat er hierna gaat gebeuren.   Wat ik ga doen? Voel het! Ruik het! Beleef het! Oh ja, hier moet ik dan ook nog even melden dat ik een enorme collectie dildo’s en strap-on heb. Zoveel verschillende vormen, zo veel verschillende groottes. Hm, zoals je ziet ben ik voorbereid jou mijn slet te maken! Ben jij ook (voor-)bereid?