MISTRESS EMMA HAAR LAARZEN

Pumps, peeptoes, slippers, sandalen, slingpumps, ik ben een vrouw dus ik houd van schoenen. Maar niets is beter voor een vrouw die er als een Godin uit wil zien dan het dragen van kinky laarzen. Glanzende, strakke extreem hoge laarzen. Zij omhelzen mijn prachtige benen en laten mij lopen op een wijze die geen enkele man kan weerstaan!

Wat is mooier dan een vrouw die laarzen draagt? Een Meesteres in extreem hoge, leren of latex laarzen met hakken van tenminste 30cm. Zulke laarzen geven mij het gevoel sterk te zijn, machtig zelfs, zo fantastisch. Een Meesteres gehuld in laarzen die moet je gewoon gehoorzamen! Slaaf, nadat jij mijn studio in bent gelopen wil ik dat jij op jouw knieën gaat. En alles wat jij dan kunt zien zijn mijn laarzen. Jij weet dan wat te doen is het niet? Toon jouw respect voor mij door mijn laarzen te likken en te aanbidden. Maak mijn laarzen schoon en zorg ervoor dat zij schijnen en glanzen terwijl ik nadenk over wat ik allemaal met jou gaan doen deze sessie. Jouw plaats is onder mijn voeten, slaaf! Ik laat het jou zien, zo vaak als ik het nodig acht. Heel misschien, als jij het echt verdiend, mag jij mijn laarzen uitdoen. Je mag dan aan mijn voeten ruiken, ze vasthouden en zachtjes masseren. En er is een kleine kans dat ik jou toesta mijn voeten te kussen en te likken! Maar wee je gebeente als jij mij teleurstelt! Ik zal mijn hoge hakken gebruiken als mijn wapen om jou te leren mij te respecteren en te gehoorzamen. Zo, de keuze is aan jou! Ga je genieten of ga je lijden? Voor mij om het even, je zult mijn hakken voelen. Hoe en waar hangt af van hoe jij je gedraagt!