MEESTERES EMMA HAAR KLEDING

Ik ben een Meesteres, een Dominatrix, een Godin! En daarom houd ik er van mij te laten zien in prachtige en passende kleding. Wat houd ik ervan de aandacht te krijgen van mijn slaven als zij mij voor het eerst zien. Hoe zij sprakeloos zijn, mij in volle bewondering aanstaren en niet meer weten wat te doen of wat te zeggen! Wat een fantastisch gevoel is dat. Ik maak mijn slaaf gek, nog voordat ik ook maar iets heb gezegd. Het gevoel dat een rubberen catsuit mij geeft is nauwelijks te beschrijven. Hoe het aan mijn lichaam vast zit als een tweede huid. Het accentueert elke ronding van mijn perfecte lichaam! En ik kan mij zo kinky voelen als ik een strakke latex bustier combineer met latex laarzen. En niet in het minst: zie ik er niet sterk en vol zelfvertrouwen uit in mijn leren outfit en mijn hoge leren laarzen?

Je vraagt je misschien af waarom ik zoveel verschillende outfits heb. Ik wil adembenemend mooi zijn. Want dan weet ik zeker dat jij dat beeld op jouw netvlies blijft houden. Dat jij over mij gaat dromen, elke nacht. Dat jij over mij gaat fantaseren. Dat jij je steeds opnieuw afvraagt wat jouw Meesteres verstopt onder die prachtige kleding. Zo word ik jouw grootste fetisj, jouw onbereikbare wens! Jij blijft aan mij denken en kunt niet meer ontsnappen aan jouw Meesteres. Als jij mij een keer hebt gezien, wil je meer, meer en steeds maar meer! Meer van mij!