IK BEN EEN BEEST!

Ik was vol zelfvertrouwen toen ik bij mijn Meesteres op bezoek ging de vorige week. Mijn taken had ik volledig uitgevoerd, de peniskooi zat strak om mijn scrotum en de sleutels had ik op een klein cadeautje geplakt. Zij zou het heerlijk vinden om met mij te spelen, daar was ik zeker van. Alleen dat kleine stemmetje in mijn hoofd zou mij nog duidelijker hebben moeten waarschuwen: Zij gaat jou straffen, dat gaat zij echt doen! 

Wat was er gebeurd? Eerder die dag testte Mylady mij. Zij stuurde een berichtje dat wij onze afspraak opnieuw moesten maken en wel een week later. Ok, ik accepteerde haar besluit maar reageerde met een paar boze emoticons. Dat was onfatsoenlijk en slecht gedrag. Niet acceptabel  voor mijn Meesteres. Maar ik had werkelijk geen idee dat het haar zo boos maakte. 

Mijn zelfvertrouwen smolt als ijs in de zon. Deze sessie die ging nu nog alleen over pijn en vernedering. Keer op keer herinnerde mijn Meesteres mij aan mijn tekortkomingen. 

De zweep kwam hard op mijn rug. Ik merkte dat het een andere zweep was dan eerder gebruikt. Het was een totaal andere pijn. Mylady liet er geen misverstand over bestaan dat ik straf had verdiend. Het duurde best lang maar je hebt geen andere keuze dan te accepteren dat je wordt gestraft voor je fouten. Zij had gelijk, zoals altijd.  En fijntjes bracht zij ons gesprek in herinnering. Een lang gesprek over gehoorzaamheid en onderwerping. En zij herinnerde mij aan mijn belofte te verbeteren. Ik voelde mij steeds kleiner worden. Mijn Meesteres weet mij feilloos elke keer weer op mijn plaats te zetten. En in alle eerlijkheid: zij heeft gelijk, elke keer opnieuw.  Al die kleine stomme foutjes die ik maak, het kan niet anders of zij wordt daar gek van, en ook boos. Leer je het nu nooit, slaaf? Jij zou een betere slaaf zijn maar nee, je faalt opnieuw! Ik haat mijzelf omdat ik zo stom ben. In plaats van een fijne relaxte sessie om mijn Meesteres te plezieren heb ik haar gedwongen mij te straffen en te corrigeren. Opnieuw!

Mylady deed een strap-on om. Niet eerder had ik haar zo gezien. Ik knielde voor haar neer en zij eiste totale overgave terwijl ik haar rubberen penis likte en deze diep in mijn mond nam. Zij wilde een echte deep throat pijpbeurt zien. Maar dat was onmogelijk voor mij , zo diep kreeg ik de penis niet in mijn mond. Ik moest bijna overgeven. Ik merkte hoe teleurgesteld mijn Meesteres was. Weer kon ik haar niet geven wat zij wilde van mij. Ik wilde het graag maar ik kon het gewoon niet. Mijn Meesteres moet mij hier verder in trainen en dan zal het lukken. 

Na deze teleurstelling mocht ik zitten in de gynaecologie stoel. Zij speelde met mij en drong met haar vinger in mijn anus. En niet veel later met een flinke dildo. Mijn Meesteres weet heel goed dat ik anale penetratie niet fijn vind. Maar dit keer wilde zij een statement maken, en dat was nodig om mij op mijn plek te zetten. 

Alle mannen zijn net beesten zei zij. Waarom, vroeg ik haar? Heel simpel, jullie mannen gaan alleen voor jullie eigen plezier. Ongeacht wat vrouwen zeggen, voelen, willen of nodig hebben. Terwijl zij voor jou, jouw huis en jouw gezin zorgt, ga jij naar voetbal, de kroeg of ga je achter andere vrouwen aan. Hoe vaak heb jij je vrouw bedrogen? Hoe vaak? Spijkerharde vraag en ik moest beschaamd erkennen dat ik dat ook drie keer heb gedaan. Zo, zie hier mijn punt! Ook jij, zoals beesten, gaat voor jouw plezier in plaats van je vrouw als een Koningin te behandelen. 

Natuurlijk was ik het niet met haar eens en ik probeerde haar op andere gedachten te brengen. Niet met veel succes overigens! Toen zij door de studio liep volgde ik haar van nabij. Mijn lust was groot, wat wilde ik haar graag beetpakken en kussen.  Ik rook de geur van haar latex outfit en haar heerlijke parfum. Maar haar kun je niet aanraken, zij is van een totaal andere, hogere, orde. En terwijl ik deze lustgevoelens had realiseerde ik mij plotseling dat zij gelijk had. Het was een grote schok: maar als een beest wilde ik gewoon met haar paren maar mijn taak was en is haar te dienen en te behandelen als mijn Meesteres. 

Mijn Meesteres, zei ik, u hebt gelijk! Ik ben een beest. Maar vanaf nu gaat dat veranderen. Ik was vlakbij haar maar had totale controle over mijzelf.  Zij is mijn Meesteres en ik heb niets, niets te willen of t eisen. Ik ben een beest maar onder haar leiding kan ik leren te dienen. Vrouwen te behandelen in een manier die recht doet aan wat zij zijn. Het is nog niet te laat. Eerst de erkenning dat het zo is als Mylady mij liet zien en vanaf nu zal ik mij beter gedragen.

Opnieuw een waardvolle les. Ik ben verbaasd over hoe zij dit elke keer weer doet.  Maar ik ben ook trots haar stomme, lerende slaaf te zijn. Ik zal beter worden, beter worden dank zij deze fantastische vrouw die ik mijn Meesteres mag noemen.

Lees engelse versie hier...