ZWEPEN

Het knallende geluid van de zweep weerspiegelt SM als niets anders!

De zweep verlaat als een bliksemschicht de hand van de Godin die haar stuurt en kronkelt door de lucht als de klauw van de draak. Het is het naderende onheil dat met grote precisie op een barbaarse maar sensuele wijze haar verwoestende werk doet, sexy en gevaarlijk.

De zweep zorgt voor een oneindige variatie in gevoelens, van gevoelig teder tot onbarmhartig wreed. Het ene moment de zachte warme tong van de geliefde om vervolgens angst in te boezemen als de bijl van de beul.

Zo is de fantasie en zo is ook de werkelijkheid.

En als de zweep eenmaal knalt, dan is het wachten op de volgende knal, en de volgende en de volgende.

De schoonheid van een sterke, veeleisende Meesteres die een zweep in haar hand houdt is met niets te vergelijken. Als zij dichterbij komt wordt de slaaf heen en weer geslingerd tussen zijn emoties, bang maar ook opgewonden wacht hij wat komen gaat af. Hij weet wat komen gaat en hij vreest de hand van de Meesteres maar wil niets liever dan de zweep op zijn lichaam voelen, zo graag wil hij zich aan zijn Meesteres bewijzen. Hij verlangt naar het voelen van de macht van zijn superieur om zich uiteindelijk volledig te onderwerpen en te smeken om genade.

Het uitdelen van lijfstraffen is een van mijn favoriete bezigheden. Ik beschik over meer dan 20 soorten zwepen: elegante rijzwepen en liefdevolle dressuurzwepen. Maar ook hardvochtige bullwhip en geselzwepen (cat o’nine) ontbreken niet in mijn collectie. Onnodig te zeggen dat ik daarnaast een groot arsenaal aan andere slaginstrumenten heb, van de lange riet en de stok tot aan de geribbelde paddels.