HOE DOM VAN MIJ

Ik was nerveus toen ik de trap omhoog liep naar de studio van Meesteres Emma. Nerveus omdat ik onzeker was of zij mijn verhaal zou geloven of niet. Het was slechts 14 dagen geleden dat zij mij een duidelijke en niet zo’n moeilijke opdracht gaf: “speel niet met jezelf, raak jezelf niet aan en kom niet klaar tot wij elkaar zien bij de volgende sessie”. Recht toe, recht aan, duidelijke taal dus niets dat ik niet kon begrijpen.
Maar was het wel zo gemakkelijk dan? Mijn Meesteres Emma gaf mij deze opdracht tijdens onze internet videochat. En zoals zo vaak als ik met haar in gesprek was, was ik erg opgewonden. Ik had al die tijd een flinke erectie en ik speelde constant met mijzelf. Niet zo gek dat ik onmiddellijk na het beëindigen van het gesprek een heerlijk orgasme had. Ik kon er niets aan doen. Maar dat was echt het enige orgasme en ik rekende erop dat Mylady deze ene keer niet mee zou tellen.
Toen ik haar studio inging was ik meer en meer onzeker of zij dat ene orgasme wel als een uitzondering zou beschouwen. En op het moment dat zij mij vroeg of ik de opdracht had uitgevoerd wist ik dat dit niet het geval zou zijn. Ik vertelde Mylady eerlijk wat was gebeurd en ik zag en voelde onmiddellijk haar woede. Daarna probeerde ik Meesteres Emma nog te overtuigen dat ik geen keus had. “Geen keus”, zei zij, “Geen keus? Jij kon niet kiezen tussen het plezieren van jouw Meesteres en jouw eigen plezier? Nu weet ik dat jij een zelfzuchtige en egoïstische vent bent”. Wat onhandig probeerde ik nog wat argumenten op tafel te leggen maar diep in mijn hart wist ik dat zij gelijk had, zoals zij altijd gelijk heeft.
Een moment voelde ik spijt dat ik zo’n lange sessie met Mylady gepland had omdat de straf en de pijn dan extra lang zou duren. Aan de andere kant zou ik zo de kans krijgen haar te plezieren en dat te doen dat nodig is om boven aan haar lijst met favoriete slaven te blijven. Dat is tenslotte wat je wilt, je wilt haar aandacht en je wilt in haar focus zijn en dus doe je alles wat daarvoor nodig is.
Mylady koelde haar woede op mij. Haar zweep daalde keer op keer hard op mij neer. Zij sloeg mij zo hard als zij kon, zij schopte mij en sloeg mij met haar platte hand in het gezicht. De tranen welden op in mijn ogen maar ik wilde haar voor geen goud laten zien hoe moeilijk ik het had de straf te accepteren. Mijn Domina zette mij op mijn plaats en liet overduidelijk zien wie de baas was.
Nadat zij klaar was met de zweep bond Mylady mij vast op het bed en pakte haar nieuwe elektro kit. Ik had toen nog geen enkel idee dat zij mij zoveel pijn zou gaan doen. Je kunt best een beetje meer aan, zei zij, nog meer, nog meer. Oh God, ik hoor haar vastberaden stem opnieuw in mijn hoofd als ik aan dat moment denk. “Accepteer het slaaf, accepteer het, je hebt het verdiend”.
Ik vroeg Meesteres Emma of het haar voldoening gaf mij zoveel pijn te doen. Ja, zei zij, het geeft mij heel veel voldoening jou te domineren, te zien dat jij doet wat ik wil, wat ik jou ook opdraag. Het geeft mij het gevoel een krachtige, machtige vrouw te zijn en dat is een opwindend gevoel. Toen begreep ik dat zij mij zou vergeven en dat ik op haar lijst met favoriete slaven zou blijven. Dat maakte mij enorm blij en gelukkig en gaf mij nieuwe energie de straf en de pijn die nog zou volgen te aanvaarden.
Meesteres Emma leek tevreden te zijn met het resultaat en zij gunde mij ook nog een enorme beloning. Ik mocht haar prachtige laarzen met hoge hakken likken en daarna mocht ik haar mooie voeten verwennen en heerlijk zuigen aan haar prachtige tenen, wat een heerlijke beloning!
Na deze beloning masseerde mijn Meesteres Emma mijn keiharde penis met haar voeten, zelden heb ik zo’n lekkere massage gehad. Zeker 10 tot 15 minuten verbood zij mij klaar te komen. En nadat zij mij eindelijk toestemming gaf, had ik het meest heerlijke, heftige orgasme dat je maar kan denken. Ik voelde mij in de zevende hemel. Aan het einde van deze fijne sessie lagen wij nog wat op het bed na te praten en terwijl zij zo dicht tegen mij aan lag realiseerde ik mij hoeveel geluk ik heb zo’n fantastische Meesteres te hebben om mij te begeleiden en te corrigeren.
Dank u Mylady, mijn Meesteres Emma

Terug naar Engelse versie