DE ONMOGELIJKE OPDRACHT

Laatst ontmoette ik Mylady online en zoals altijd zag zij er leuk (ik zou moeten zeggen mooi) uit en was zij vol begrip voor mijn problemen, mijn wensen en mijn behoeftes. Aan het einde van onze fijne en lange chat gaf Meesteres Emma mij, zoals normaal, een taak, een opdracht of order net zoals je het wilt bekijken: geen orgasme als je aan mij denkt!

Het is pas een paar dagen later en nu al weet ik dat dit min of meer een onmogelijke opdracht is. Daarom vroeg ik vandaag mijn Meesteres om advies, stiekem hopend dat zij mij van deze nagenoeg onmogelijke taak zou ontheffen. Jammer voor mij was zij heel helder in haar antwoord: vervul mijn opdrachten en zo niet, dan moet je de consequenties maar aanvaarden. Mijn Meesteres zegt dat je altijd een keuze hebt: of je gehoorzaamt of je stelt mij teleur door niet te gehoorzamen.

Deze dag doorkomen was heel moeilijk maar uiteindelijk lukte het. Om mijn energie kwijt te raken besloot ik een lange wandeling te gaan maken in de duinen. Na een paar kilometer begon ik te denken aan hoe de volgende sessie zou verlopen. Mylady zou mij vragen of ik de opdracht had voltooid en dan zou ik een leugentje om bestwil vertellen en ja zeggen. Maar Meesteres Emma zou dat onmiddellijk door hebben en mij in mijn gezicht slaan: “lieg niet slaaf! Vertel mij de waarheid!

Dus ja, ik zou haar vertellen dat ik de order niet succesvol had afgerond. Natuurlijk zou zij willen weten hoe vaak en wanneer ik zonder haar toestemming had gemasturbeerd. Voor elke keer dat ik mijn handen voor mijn eigen plezier had gebruikt zou zij mij straffen en dus zou ik liegen over het aantal. Ook dat zou zij direct weten, je kunt niet tegen haar liegen zonder je hoofd af te wenden, dat lukt domweg niet! De straf die je dan krijgt is zo mogelijk nog zwaarder, oneerlijkheid wordt hard gestraft.

Terwijl ik naar mijn kamer terugliep realiseerde ik mij hoe diep Mylady onder mijn huid is gekropen. Aan de ene kant zo’n heerlijk gevoel maar aan de andere kant maakt het mij ook bang. Niet liegen is dus het beste, niet liegen over hoe ik mij voel. En ook niet liegen over het moment dat ik bijna de bosjes indook om toch te masturberen. Ik moet dit gevoel bevechten, flink zijn en haar order opvolgen. De taak succesvol voltooien en mocht ik toch falen? Dan zal ik het haar eerlijk vertellen en ik zal de consequenties aanvaarden, zoals altijd. ……

Slaven zijn zo zwak zonder de juiste begeleiding van hun Meesteres. Daarom denk je vaak aan haar om te begrijpen wat zij van je verlangt en te leven volgens haar regels. Alleen, denken aan Mylady geeft mij altijd zo’n warm en geil gevoel in mijn lichaam. Dat maakt deze opdracht zo moeilijk, bijna onmogelijk. Er is een serieuze kans dat ik zal falen.

Lees Engelse versie hier