SLAAF, ONDERWORPENE

Jij als slaaf zal open en eerlijk met mij als Meesteres communiceren over jouw behoeftes, jouw verlangens, jouw ervaringen en natuurlijk jouw grenzen. Realiseer je, dat als jij niet open en eerlijk bent, ik niet alleen niet jouw Meesteres kan zijn, maar dat het ook onmogelijk wordt jou de best mogelijke ervaring te geven. Verder kan het ook leiden tot psychische en fysieke risico’s en schade. Jij zult nooit en te nimmer proberen mij te manipuleren. Ga geen scene maken om jouw zin te krijgen. Sta open voor nieuwe ervaringen ook al ben je het niet gewend, zijn zij ongemakkelijk voor jou of verleggen zij zo jouw limieten. Jij zorgt ervoor dat jij blijft groeien in jouw ondergeschikte rol en als mens. Accepteer jouw verantwoordelijkheid in het ontdekken wat mij als Meesteres plezier doet en hoe jij het beste mijn wensen, verlangens en behoeftes kunt vervullen.

Jij als slaaf legt aan mij als Meesteres verantwoording af. Ga niet proberen te verhullen wat jouw lichaam voelt en wat jouw geest ervaart. Alleen dan zorg jij ervoor dat ik ondersteund wordt in het dragen van de verantwoordelijkheden die ik als Meesteres heb. Slaaf, weet dat jouw Dominatrix niet telepathisch begaafd is. Jij kan niet verwachten dat ik jouw gedachten lees of jouw gevoelens ervaar als jij deze niet met mij deelt.

Jij zult jezelf niet als zwak beschouwen omdat jij er voor hebt gekozen mij te dienen. Wees voorzichtig met delen van jouw ervaringen al seen slaaf. Wees je er goed van bewust dat wat jij doet op Mij, jouw Meesteres afstraalt. Span je in om Mij positief in het licht te zetten. Nooit, nee nooit zul jij met opzet jouw Meesteres in verlegenheid of diskrediet brengen en teleurstellen is al helemaal geen optie.!

Draag jouw titel als slaaf met eer. Laat anderen niet denken dat je zwak bent of een minder mens enkel omdat jij ervoor kiest te dienen.  Wees trots op wie je bent en wat je doet en straal dat op een positieve manier uit!