Meesteres, Domina, Dominatrix

Boven alles koester ik mijn slaven in de wetenschap dat hetgeen ik hem geef is het grootste cadeau dat hij kan ontvangen. Ik ben strikt en gebruik de kracht die mij is gegeven maximaal. Maar ik weet ook het plezier dat komt van mijn waardevolle gift met mijn slaven te delen.

Ik heb altijd totale controle over mijzelf zodat ik de controle over anderen kan hebben. Als strenge en veeleisende Meesteres kan ik mijn slaven tot tranen toe bewegen. En als barmhartige Meesteres laat ik de tranen verdwijnen zonder uit mijn rol te stappen.

In moeilijke tijden is een Meesteres een steun en toeverlaat. Een vriend die nooit vergeet dat deze relatie is gebaseerd op het vertrouwen tussen twee personen. Ik weet goed het onderscheid te maken tussen fantasie en werkelijkheid. En vertrouw mij, nooit vraag ik jou jouw familie of carrière te riskeren voor mij.

Om het lichaam, de geest en de ziel van mijn slaaf te winnen moet ik eerst zijn vertrouwen verdienen. Ik laat mijn slaaf zien dat ik beschik over humor, vriendelijkheid en warmte. Ik laat mijn slaaf zien dat mijn begeleiding, mijn instructie het meer dan waard zijn te volgen. Dat ik een vrouw ben waar hij van kan leren en dat hij mijn beslissingen kan vertrouwen. Als het moment daar is dat ik mijn slaaf leer gehoorzaam te zijn, ben ik een sterke en onbuigzame lerares. I accepteer dan geen half werk, alleen excellente perfectie.

Ik zal nooit een straf opleggen zonder goede reden. En de straf voer ik zorgvuldig uit, met de precisie die je van een Meesteres verwacht. Natuurlijk sta ik open voor een goed gesprek, sta ik klaar te luisteren naar wat jij wilt en waar jij behoefte aan hebt. Ik ben geduldig, neem de tijd om jou en jouw grenzen te leren kennen. Want als jouw vertrouwen in mij groeit, zul ook jij groeien.

Als Meesteres verwacht ik geen geleerd gedrag! Jij beantwoordt aan mijn wensen omdat jij mij wilt plezieren. Jij komt mijn opdrachten na omdat jij aan mijn wensen tegemoet wil komen, niet omdat jij bang bent voor een straf. Ik begrijp de kwetsbaarheid van jouw gevoel, jouw lichaam, jouw geest en ik zal het in mij gestelde vertrouwen nooit beschamen. Jij zult merken dat ik sterk genoeg ben te lachen om het gekke in ons leven, dat ik een open mind heb en graag leer nieuwe wegen te bewandelen. Jouw Meesteres is sterk genoeg te groeien in haar leven.

Ik weet dat vertrouwensband tussen Meesteres en slaaf is het echte bindende in onze relatie.