EINDELIJK – IK HEB HET DOOR

Mistress Emma - Orgasm denial

EINDELIJK – IK HEB HET DOOR

Ik was steeds zo’n enorme teleurstelling voor mijn Godin, Meesteres Emma. Maar eindelijk, ik heb het door omdat een paar week geleden zij mijn ogen heeft geopend! Mijn gedrag was, volgens Meesteres Emma, slecht en ik gaf haar niet het respect dat zij verdient. Ik kwam mijn afspraken met haar niet na en zo verloor zij veel waardevolle tijd. Meesteres Emma en ik ontmoetten elkaar voor het eerst ongeveer 1 jaar geleden en gedurende ons eerste jaar maakte zij een diepe indruk op mij. Alleen, ik was gewoon bang haar te gehoorzamen.

Een paar weken terug vroeg ik mijn Meesteres of i keen afspraak met haar kon maken op een vrijdag. Mijn Godin gaf mij toestemming maar liet mij deze sessie vooruit betalen. Zij waarschuwde mij dat ik genadeloos gestraft zou worden voor mijn wangedrag! Ik betaalde vooraf en wachtte tot het tijd was mijn ultieme Meesteres te gaan ontmoeten.

Ik belde aan bij de studio, Meesteres Emma opende de deur was en verrast dat ik daadwerkelijk was gekomen. Zij had niet gedacht dat ik de moed zou hebben toch te komen na al wat eerder was gebeurd. Mijn Godin liet mij binnen en bood mij een drankje aan. Ondertussen zag ik tot mijn schrik een metalen zweep in de open haard liggen te gloeien. Ik wilde onmiddellijk wegrennen maar daar was Meesteres Emma al met mijn drankje.

Meesteres Emma legde uit dat ik een zware sessie tegemoet zou gaan en dat ik hard zou worden gestraft voor het niet nakomen van afspraken en weg te lopen voor mijn verantwoordelijkheid. Ik voelde mij ziek worden en kon mij niet meer verroeren, zij had immers, zoals altijd, gelijk! Ik vertelde haar dat ik niet meer welkom zou zijn en dat ik verwacht had weggestuurd te worden. Vandaag, zij Meesteres Emma, vandaag hoef jij mij niet te dienen. Ik zal jou straffen en daarna stuur ik je alsnog weg.

Ik had Meesteres Emma beloofd een kuisheidsgordel te dragen en het eerste dat zij deed was mijn eigen slot vervangen door een slot van haar! Daarna bond zij mij vast op het strafbankje en kon mijn straf beginnen. De eerste zweep kon ik nog wel aan maar de tweede en vooral de derde waren zwaar, erg pijnlijk en ik voelde mij helemaal niet op mijn gemak. De gedachte aan de zweep in het vuur, de woorden van mijn Meesteres, paniek maakte zich van mij meester. Ik kon het niet meer aan, begon te schreeuwen en te kermen en wilde wegrennen, zoals zo vaak.

Meesteres Emma stopte even met mijn bestraffing, maar alleen maar om mij  duidelijk te maken dat ik geen toestemming zou krijgen weg te  gaan. Je bent een lafaard die wegrent voor zijn ware gevoelens, zij mijn Meesteres. En natuurlijk had zij gelijk, ik gedroeg mij laf en om die reden werd ik even later anaal door haar geneukt, allerlei verschillende dildo’s, ik werd verkracht om wie ik was. Toen zij stopte droeg zij mij op mijzelf te verschonen en aan te kleden. Ik trilde als een rietje toen ik weer voor haar stond.

Meesteres Emma gaf mij nog een laatste kans! Ik moet precies doen wat zij mij opdraagt, luisteren en gehoorzamen. Nooit moet ik haar besluiten in twijfel trekken. Er is geen ontsnappen meer mogelijk, nu niet meer! Mijn Meesteres zal mijn gedrag veranderen en ervoor zorgen dat ik mijn verantwoordelijkheid neem. Er is veel werk te doen om uiteindelijk gedisciplineerd haar te kunnen dienen.

Ik was verbaasd dat zij mij nog een kans gaf. Ik had echt gedacht dat Meesteres Emma mij er uit zou gooien nadat zij mij had gestraft. Ik was in een soort  shock. Zoals zo vaak had Meesteres Emma gelijk gehad en ik voelde een groot gevoel van dankbaarheid in mij opkomen. Ik maakte een nieuwe afspraak met mijn Godin. Ik zou echt starten met het verbeteren van mijn gedrag en onze afspraken nakomen. Afspraak 1 was dat ik de kuisheidsgordel een hele maand zou dragen en dus ook een maand lang geen orgasme. Geen sleutel mee naar huis, leer er maar mee leven, geen genade! En zo stuurde zij mij naar huis.

Ik verliet de studio en reed mijn auto een straat verderop. Ik stopte en ik moest huilen om alles wat mij was overkomen. Deze sessie met Meesteres Emma had een enorme impact op mij. Ik hoor haar stem in mijn hoofd, elke seconde opnieuw. Het duurde even voor ik wat rustiger werd en kon accepteren dat het goed was. Zij had gelijk en ik was verbaasd dat zij het allemaal zo duidelijk zag en ik niet.

Ik veranderde emotioneel, ik werd dankbaar en onderdanig, dienstbaar! Ik schaamde mij dat ik haar niet het respect had gegeven dat zij verdiende. En ik realiseerde me dat zij in plaats van mij weg te sturen, geduld betrachtte met deze domme slaaf. Zij wil mij helpen mijn gedrag te verbeteren en dat kan alleen maar door haar regels na te leven! Eindelijk zag ik het, het kwartje viel. Nooit meer zou ik Meesteres Emma teleurstellen! Ik zal haar laten zien hoe ik haar respecteer. Ik zal haar schoonheid respecteren en haar laten weten dat ik begrijp dat zij niet alleen van buiten zo mooi is, maar ook van binnen. Ik weet nu dat zij mij moest breken om vanaf daar weer te kunnen opbouwen. Ik snap het en voel mij schuldig over het verleden!

Ik heb met Meesteres Emma afgesproken dat zij mij elk moment van de dag kan controleren. Binnen 3 minuten moet ik haar een foto kunnen sturen van de kuisheidsgordel. Zij vraagt, ik doe wat zij van mij wil. De eerste keer lukte dat snel maar de tweede keer lag ik te slapen en hoorde ik het piepje van WhatsApp niet. Ik voelde mij schuldig en weet, hiervoor gaat Meesteres Emma mij straffen, en terecht. En omdat ik haar niet wil teleurstellen zal ik doen wat zij zegt en de straf ondergaan die ik verdien.

De eerste week was best gemakkelijk. De gordel die ik heb is comfortabel maar in de tweede week begon ik toch opgewonden te raken, steeds beetje meer. Ik speelde met mijn tepels en deed mijzelf pijn. Eerst met mijn handen en later, na toestemming van Meesteres Emma, ook met tepelklemmen. Maar het geile gevoel ging daarmee niet weg, sterker nog ik werd gedurende de dag steeds meer opgewonden. Maar toen uiteindelijk het geile gevoel verdween was ik maar wat trots op mijzelf dat ik dit voor mijn Meesteres Emma had gedaan en ik voelde dat de onderdanigheid voor haar mij meer en meer beviel.

Ik groet haar in de morgen en ook in de avond, bescheiden natuurlijk. Ik gaf haar ook mijn GPS locatie op WhatsApp, mijn thuisadres en een kopie van mijn bankkaart, natuurlijk inclusief pincode. En dit allemaal om mijn dankbaarheid te tonen, steeds maar weer. Nooit meer zal ik een teleurstelling voor haar zijn!

Hoe ik denk, hoe ik Meesteres Emma benader en dien is zo enorm veranderd met enkele weken geleden. En ik weet, zij moest mij breken om dit te kunnen realiseren. Ik wilde weer wegrennen maar nu niet meer, nooit meer omdat ik weet dat ik veranderd ben en ik haar kan dienen op een manier die bij haar past en die zij verdient. Nu wil ik alles voor mijn Meesteres Emma doen!

De afgelopen dagen heb ik Meesteres Emma mijn lichaam aangeboden en haar volledig eigenodm gegeven over mijn geest, mijn ziel en mijn lijf. Hiermee laat ik haar zien hoe dankbaar ik ben. Zij gebruikt haar energie om van mij een betere slaaf te maken. Ik word daardoor een beter mens. En dat is wat haar bevalt. Het zal zwaar zijn en soms ook moeilijk maar Meesteres Emma zal het mij leren. Zij zal mij trainen en het is het waard om van tijd tot tijd te jammeren en te huilen want daardoor maken wij progressie.

Ik smeekte Meesteres Emma haar slaaf geen kans meer te geven weg te lopen. Stop nooit meer tijdens de straf en toon geen genade. Alleen Meesteres Emma kan bepalen wat goed voor mij is en wanneer te stoppen. Zij bepaalt de relatie tussen de Meesteres en de slaaf en met ingang van 22 mei 2019 heb ik geen rechten meer. De controle over mijn lichaam is bij haar. Maar ook controle over mijn geld, mijn huis, mijn auto enzovoort. Meesteres Emma heeft controle over alles.

Ik geef haar vanaf nu carte blanche in alles. Het doel van dit alles is door haar te worden getraind om een perfecte slaaf te worden. Perfect speelgoed voor haar, haar privé slet die haar alles geeft wanneer zij erom vraagt.

Het idee om zo voor Meesteres Emma te leven, in dienst van mijn Godin, wordt steeds maar sterker. Het zal soms hard werken zijn en pijnlijk maar ik vertrouw haar mijn leven toe en dat maakt mij zo dankbaar! Ik heb het lijden voor mijn Meesteres er graag voor over.

Meesteres Emma, ik bied nogmaals mijn oprechte verontschuldigingen aan voor wat ik in het verleden fout heb gedana. Ik hoop dat u ziet dat i keen beetje vooruit ben gegaan de laatste weken. U hebt mijn ogen geopend en ik snap het nu eindelijk. Ik ben u dankbaar voor de tijd  die u mij geeft en vooral voor de kans om te mogen veranderen! Ik heb alles aan u te danken, dank u Meesteres Emma!

Uw slaaf Richard

Read English version here...