VERDWIJN UIT MIJN GEDACHTEN!

Heb jij enig idee hoe vaak een slaaf mij vraagt uit zijn hoofd te gaan? Laat mij je dit zeggen, het kan mij niet schelen hoe vaak hij het vraagt want zodra ik in zijn hoofd zit blijf ik in net zolang in zijn gedachten tot dat ik denk dat het tijd is hem vrij te laten.

Jouw Meesteres houdt ervan met jouw gedachten te spelen, het is tenslotte mijn recht. Je kunt mij als vriendelijk en vergevingsgezind ervaren als jij in mijn studio bent, maar weet jij zeker dat ik jou niet zal straffen? Nee, dat kun je dus niet! Ik zal genadig voor jou zijn, of misschien ook niet. Ik zal jou vastbinden, maar zal ik jou ook weer los maken? Jij zult nooit weten wat het volgende is en deze steeds maar groeiende onzekerheid is voor mij een bevredigend spel met jouw geest.

Natuurlijk zal ik jouw instructies en taken geven, zowel in mijn studio als daarbuiten. Jij zult nooit weten wanneer ik contact met jou opneem en jouw vraag mij te dienen. Maar jij zult daar wel steeds aan denken. Ga ik vandaag iets van Meesteres horen of niet? Zal ik het leuk vinden wat ik voor haar moet doen of is het iets waar ik een hekel aan heb. Zal zij weten of ik mij aan haar taak houd of niet?

Weet je slaaf, het is niet zo moeilijk met jouw lichaam te spelen, ik ben tenslotte een vrouw. Ik geloof dat elke vrouw precies weet hoe zij een man zijn lichaam moet aanraken en hem kan bespelen. Maar spelen met de geest en de gedachten van een man! Hoe de man te dwingen zich aan haar over te geven en alles te doen wat zij opdraagt? Hem te leren genieten van de pijn? Hm, ik denk niet dat elke vrouw dat kan maar dat is wel mijn specialiteit.

Ik zal jou opvoeden, jou trainen en jou leren hoe jij je moet gedragen. Die lessen zullen ook in jouw hoofd blijven zitten. En dan maakt het niet uit wat jij doet, ergens in jouw achterhoofd zit dat stemmetje dat jou vraagt, zou mijn Meesters dit toestaan? Kan zij mijn gedachten goedkeuren? En ik zeg je dit slaaf, ontsnappen is niet meer mogelijk. Ik zit in jouw hoofd en kijk van binnenuit toe. En als jij mij dan weer komt bezoeken dan weet ik onmiddellijk dat er iets aan de hand is en jij zult mij eerlijk opbiechten wat jij hebt misdaan. En wat dan gebeurt? Slaaf, dat is aan mij te beslissen en jij kunt daar alleen maar naar raden.

Lees engelse versie hier...