MIJN PRIVÉ SHOPPER

Ik hoor zo vaak van mijn slaven dat zij alles willen doen om mij gelukkig te maken, dat zij al mijn wensen willen vervullen. Zij zeggen dat zij alleen nog leven om mij te mogen dienen!

Beste slaven, ik weet een perfecte mogelijkheid om jouw toewijding aan mij te bewijzen. Ik wacht op jouw uitnodiging om op jouw vrije dag met mij naar de stad te gaan. En, jouw Meesteres is een vrouw nietwaar?, ik zal op zoek gaan naar allerlei leuke outfits, schoenen en juwelen. En jij? Jij zult al mijn wensen vervullen en alles voor mij betalen! Wat ik ook uitzoek, jij zult blij zijn dat aan mij te mogen geven en jij zult zo dankbaar zijn dat ik jou de kans geef tijd met mij door te brengen en jij zult pas tevreden zijn als ik mij goed voel! Je zult mij bedanken voor de kans dicht bij mij te mogen zijn en mij te mogen vergezellen aan tafel voor lunch of diner!

Ik zal ruim de tijd nemen allerlei kleding en schoenen te passen en jij zult geduldig en met een brede glimlach mij vergezellen. En daarna zul jij mij smeken de tassen voor mij te mogen dragen. Jij zult zeer terughoudend en respectvol mijn keuzes aanschouwen en alleen als ik jou om een mening vraag zul jij die geven en de rest houd jij gewoon voor jezelf!

Dus slaaf, laat mij zien dat jij mij werkelijk tevreden wilt stellen en mijn wensen wilt vervullen! Hoeveel van jullie durven een dag mijn gezelschap te zijn en mij alles te geven wat mijn hartje begeert? 

Lees hier de Engelse versie...