ABSOLUTIE – DE EERSTE STAP!

ABSOLUTIE – DE EERSTE STAP!

Of ik de laatste sessie met Meesteres Emma leuk vond? Nee, zeker niet! Werd ik door haar beloond en ging ik tevreden weer naar huis? Nee, absoluut niet! Maar was het nodig en juist wat in deze sessie gebeurde? O ja, voor de volle honderd procent!

Tijdens de opleiding en training voor mijn onderdanige rol kreeg Mylady in de gaten dat er iets niet goed zat, iets hinderde mijn n mijn ontwikkeling. En eerlijk, ik haat dit echt! Niets, maar dan ook helemaal niets kun je verborgen houden voor Meesteres Emma. Met haar prachtige dominante ogen kijkt zij dwars door jouw ziel heen. Mylady zei mij dat als ik haar nummer 1 slaaf zou willen blijven ik volledige openheid van zaken moest geven en haar dus moest vertellen wat mij dwars zat. Alleen als ik alles aan haar zou opbiechten kon zij een begin maken met mij absolutie te geven en alleen zo kon ik op het pad van de verlossing van zonden komen. Ik twijfelde! Waarom zou ik haar moeten vertellen dat ik ontrouw was geweest en vals had gespeeld? Zonder twijfel zou dit leiden tot een flinke bestraffing. Maar zoals altijd was Meesteres Emma bijzonder overtuigend en al snel gaf ik mijn verzet op en vertelde haar alles over mijn zonden.

En zo werd de laatste sessie met mijn Meesters de eerste stap op weg naar absolutie. De biecht was al afgelegd en nu moest ik de consequenties van mijn handelen onder ogen zien en dat was natuurlijk de reden dat ik de weg naar studio met lood in mijn schoenen afgelegd had. Zij wist het, hoe kan het ook anders. “Weet jij zeker dat jij hier mee door wilt gaan slaaf”, was ongeveer het eerste dat zij mij vroeg. Zij merkte hoe nerveus ik was want ik wist dat de straf, hoe verdiend dan ook, erg zwaar zou zijn. En ik realiseerde mij ook dat het niet bij deze ene straf sessie zou blijven als ik volledige absolutie zou willen krijgen en daarmee verlossing van de zonden.  

Ik had er natuurlijk vandoor kunnen gaan. Ik had weg kunnen rennen uit haar studio maar dat zou betekenen dat ik haar nooit meer zou kunnen zien en die gedachte boezemde mij meer angst in dan de pijn die zou komen. En dus stond ik voor haar en gaf aan dat ik de straf zou accepteren en niet zou klagen. Mijn fout, mijn slechte gedrag, dus mijn straf.

Een flink aantal zwepen lag klaar op het bed en toen zij mij aan het kruis vastbond kon de angst in mijn ogen haar niet zijn ontgaan. Zij bedekte mijn hoofd met een masker en onmiddellijk daarna begon de straf. Ik  probeerde sterk te zijn en hield het een flinke periode goed vol. Zodra ik de kans kreeg bedankte ik Mylady voor de kans alles recht te zetten en verlossing te krijgen. Vergiffenis van de zonden te krijgen en ook dat hielp gelukkig een beetje. Niettemin, de pijn was intens en ik probeerde links en rechts onder de zwepen weg te kruipen. Stom! Zij bond ook mijn middel en mijn benen vast aan het kruis en zo kon ik geen kant meer op.  En wat denk je, natuurlijk ging zij door op het door haar gekozen pad. Dat is zo 100% hoe Meesteres Emma is. Zij weet wat zij moet doen en zij zal haar plan uitvoeren tot in het kleinste detail. Ik realiseer mij ook nu pas dat ik mij moet schamen dat ik haar in die positie heb gebracht. Mij straffen is haar goddelijke plicht en zij zou dit niet hoeven te doen als ik mij gewoon had gedragen. Het spijt mij Mylady, het spijt mij oprecht dat ik u dit aandoe.

Het mooie aan Meesteres Emma is dat zij jou toch blijft begeleiden door deze moeilijke tijd. Het moet gebeuren maar zij staat naast jou elke stap die moet worden gezet. Soms een word van troost en af en toe een zachte streling op je lichaam. Het geeft die extra kracht die je op zo’n moment nodig hebt om vol te houden! Je weet dat je zou falen als zij jou niet door dit proces zou leiden. Ik moet heel dankbaar zijn dat ik een Meesteres heb zoals zij!

Het was een lange en zeer pijnlijke sessie. Intens en daar waren meerdere momenten dat de tranen mij in de ogen schoten. Maar, samen met Meesteres Emma, redde ik het en verdroeg ik alle straf die zij mij had opgelegd en ik was opgelucht dat het achter de rug was. Het is eerste in een rij van stappen naar absolutie maar ik weet nu dat aan het einde de vergeving wacht en ik verlost zal zijn van deze zware last. En dat alles dankzij deze fantastische vrouw, mijn eigenaresse, mijn Meesteres, mijn alles.

Lees Engelse versie hier...