BEPERKINGEN

Weet je slaaf, van tijd tot tijd hebben wij te maken met beperkingen. Ik verzeker jou dat, wanneer jij mij komt bezoeken en jij jezelf aan mijn controle onderwerpt, jij alles maar dan ook alles over beperkingen zult leren. Vanzelfsprekend beschik ik over de reguliere restricties zoals een kooi, het Andreaskruis of de body bag. Lees mijn blog aandachtig door en zo kom jij alles te weten over deze beperkende maatregelen.

De vraag is of jij ook kan leven met een ander soort beperkingen? Restricties die jouw dagelijkse leven beïnvloeden? Het soort dat nog eens nadrukkelijk laat zien dat ik de controle over jou heb? Dit zijn de beperkingen die ik mijn slaven opleg om hen nogmaals te laten zien hoe de verhoudingen liggen in de relatie tussen de Meesteres en haar onderworpene. Ik geef jou een voorbeeld: ik kan, en wees ervan overtuigd dat ik dat ook ga doen, jou een bepaalde periode onthouding opleggen. Jij zult dan geen seks, geen orgasme hebben tot het moment waarop ik de beperking ophef. Ga jij mijn opdracht uitvoeren of word ik door jou bedrogen? Nog moeilijker wordt het als ik jou opdraag elke dag intensief te masturberen zonder klaar te komen, en dit alles net zolang als het mij goed dunkt.

Een van mijn meest favoriete beperkingen is het contactverbod. Ik eis van jou dat jij niet een keer mijn website of blog bekijkt. Ik sta jou niet toe mij te bellen of te ontmoeten in een live chat in de chatroom. Ongeacht hoe hard jij jouw Meesteres nodig hebt, jij hebt geen andere keus dan te voldoen aan de taak die jou is opgelegd. Natuurlijk kun jij ervoor kiezen mij niet te gehoorzamen maar zoals jij in mijn blog kunt lezen: “alle acties hebben zo hun consequenties”. Dus slaaf, bezint eer gij begint!

Beperkingen zijn niet bedoeld om te plagen of te treiteren. Ik leg restricties op zodat ik jou jouw plaats kan leren. Immers, als jouw Meesteres ben ik altijd in totale controle over onze relatie. Ik bepaal jouw vrijheid, wat te denken en wat te doen. Mijn taak als Meesteres is jou te begeleiden op jouw pad een betere slaaf, een betere man te worden dan jij voorheen was. Pas als jij dat volledig hebt begrepen slaaf, pas dan zal ik de beperkingen opheffen en jou belonen voor jouw goede gedrag.

Ik vraag mij af of jij het aandurft te leven met beperkingen die ik opleg, ik vraag het mij werkelijk af.

Lees Engels versie hier...