GEBLINDOEKT

Een blinddoek zorgt voor grote verwarring in het brein van mijn slaven, en daar houd ik heel veel van. Zodra een slaaf mijn volledig uitgeruste BDSM studio binnenkomt zal hij versteld staan van de hele entourage. Alle  speeltjes, de grote keuze aan meubilair en de gek makende mogelijkheden die ik bied flitsen door zijn hoofd. En als ik hem dan vastmaak op mijn bondage bed, of aan het kruis, voelt hij zich al snel machteloos. Hij verliest de controle en voelt zich klein en bang. Dat is voor mij het moment mijn slaaf te blinddoeken.

Sommige slaven krijgen last van claustrofobie! Zij smeken mij de blinddoek te verwijderen zodat zij weer kunnen zien wat gaat gebeuren. Maar hoe langer de blinddoek blijft zitten hoe angstiger zij worden. En ik houd zo van hey luisteren naar de angst in hun stem en ik geniet enorm van hun gesmeek om genade.

En alsof dat niet genoeg is laat ik hem het geritsel van mijn zweep horen, lekker dicht tegen zijn naakte lichaam. Of hij hoort het getik van mijn naaldhakken, ik nader hem of loop juist ver weg van hem! Het zachte gezoem van mijn elektro speeltjes of vibrators vlak bij zijn gezicht.  Ik maak hem helemaal gek door te spelen met zijn brein!

Weet dat ik jou kan laten huilen of schreeuwen en zelfs smeken zonder jou maar aan te raken! 

En dit is pas de start van mijn spel met jou. Wat zal nog gebeuren, wat staat jou allemaal te wachten? Ik zou zeggen, bel mij als jij dat durft. En heel misschien gun ik jou dan het privilege van een sessie met mij, Meesteres Emma, en dan kun jij persoonlijk dit alles ervaren. Maar pas op! Als jij niet weet hoe jij een Meesteres moet behandelen, haar het respect te geven dat zij verdient dan zal ik jou weigeren en onmiddellijk op mijn zwarte lijst plaatsen, nog voordat jij mij persoonlijk hebt leren kennen!

Lees hier de Engelse versie...