BONDAGE BED

Het geeft mij altijd heel veel voldoening als ik naar mijn slaaf kijk terwijl hij aan het bed is vastgebonden. Hulpeloos, zwak en wachtend op Mij. Ga ik jouw genot geven of wordt het pijn? Jij wacht af wat ik voor beslissingen ik neem en wat ik met jou ga doen. Lig rustig op het bed en relax. Ik zal jouw handen en voeten vastbinden en daarna laat ik jou genieten van het uitzicht. Mijn bondage bed is omgeven door spiegels en het maakt niet uit hoe je ligt, je kunt jezelf zien vanuit elke positie.

 

En dan start ik het spel. Eerst nog rustig, ik geef jou de tijd om alles te voelen en daarvan te genieten. Misschien plaag ik jou wat en zal ik jou aan het einde het ultieme privilege ontzeggen. Ik wil jouw grenzen overgaan! En dus wordt het spel daarna ruwer en harder. Jij kunt toezien hoe ik mijn sounds gebruik. Niet allen voel je dan hoe diep zij in jou gaan maar je kunt het ook zelf zien. Maar misschien neem ik wel een van mijn strap - on speeltjes en maak jou tot mijn slet, mijn hoer. Ik dwing jou dan elke beweging te zien. Gedurende dit alles luister jij naar mij en gehoorzaam jij! Doe jij dat niet? Dan is het tijd een mondknevel in jou mond te stoppen. Denk heel goed na slaaf, voor jij mijn studio binnentreedt. Want als jij bij mij binnenkomt dan ben jij van mij! Mijn eigendom, mijn speeltje. Je bent de pop waarmee ik speel en ik verwacht totale onderwerping. Bereid jezelf er op voor dat jij mij dient om mij totaal te bevredigen, mij en alleen maar mij!