KETTINGEN EN BOEIEN

Wat zou BDSM zijn zonder kettingen en boeien? Eigenlijk is dit een van de eerste dingen die ik jou doe als jij in mijn studio komt, ik bind je vast. Waar? Overal waar ik het maar kan. Ik heb een bondage bed waaraan ik je met handen en voeten kan vastbinden. In mijn studio vind je een aantal Andreaskruizen. Natuurlijk voorzien van riemen, kettingen en boeien om jouw volledig te immobiliseren. Maar ook mijn gynaecologie stoel en mijn massagetafel zijn voorzien van de nodige beperkende middelen. Ik moet ervoor kunnen zorgen dat jij nergens heen kunt en precies daar blijft waar ik wil dat jij bent. Ik wil natuurlijk niet dat jij ontsnapt terwijl ik zo fijn met jou aan het spelen ben. Zelf als je geknield voor mij zit zal ik je willen vastbinnen, je bent toch mijn puppy? Bedenk dat jij een slaaf bent en niet meer dan dat. Ik wil dat jij dat onthoudt tijdens het hele spel en de kettingen en boeien helpen jou daarmee. Daarmee blijf jij je volledig richten op jouw kleine rol in ons spel