BODY BAG

Ik heb een prachtige leren body bag tot mijn beschikking en ik houd ervan slaven in deze zak op te sluiten. Daar lig je dan, best comfortabel en heel veilig. Tenminste, dat is wat jij denkt! Want zodra ik jou heb opgesloten kan ik doen wat ik wil. Ik kan de rits openen waar ik wil, wanneer ik wil. Ik kan mij zo concentreren op dat deel van jouw lichaam waar ik mee wil spelen. Zo kan ik mij richten op jouw nippels, jouw torso of jouw benen, gewoon waar ik wil!

Je wilt weten waarom ik een body bag gebruik? Simpel, zodra jij daarin ligt ben je opgesloten in mijn val. Je kunt niet meer weglopen van hetgeen jou gaat overkomen. Je kunt jezelf niet bevrijden. Het lukt niet mij te stoppen of de loop van het spel te veranderen. Dit is echt een uitdaging voor jou mijn slaaf. Jij moet bewijzen mij volledig te vertrouwen. En je geeft jouw lichaam en jouw geest aan mij en laat mij doen wat ik wil. Het laat zien dat er niets is dat jij niet voor mij doet. Je accepteert alles wat ik jou geef en gaat om met de situatie die zich aan jou ontvouwt. En allemaal om jouw Meesteres te plezieren!

Maar dit is niet alles. Graag gebruik ik de body bag in combinatie met een van mijn maskers. Dus slaaf, niet alleen vastgebonden in een zak op de tafel maar ook nog eens onmogelijk te zien wat er gaat gebeuren. Jij kunt mij horen en ook voelen maar je hebt geen enkel idee van wat er komen gaat. Ik kan er voor zorgen dat jij al om stoppen smeekt nog voordat ik ben begonnen. Ik kan jouw spirit breken voordat ik begin te spelen met jouw lichaam. Denk jij dat jij dit aankan, slaaf? Ben jij klaar voor mij?