CANES EN PADDELS

Ik ben een Dominatrix. En natuurlijk houd ik ervan jouw pijn te doen, jou voor mij te laten lijden. Ik geef jou daarmee een kans jezelf aan mij te bewijzen. Te laten zien hoe toegewijd jij bent. Dat jij gemotiveerd bent mij te dienen en al wat ik voor jou heb voorbereid te accepteren.

Als ik een van mijn canes of paddels ter hand neem en op jouw lichaam laat neerdalen hoor ik met genot de geluiden. Het zoeven door de lucht en het petsen op jouw lijf. Ik zie de striemen en de blauwe plekken op jouw lichaam komen. En jij slaaf, ik hoor jou schreeuwen en smeken om genade. Dit te horen is zo opwindend voor jouw Meesteres. Het geeft mij een sterk en machtig gevoel. Ik voel mij onoverwinnelijk en de adrenaline giert door mijn lichaam.

Is er een betere manier dan jezelf aan mij te bewijzen dan door voor mij te lijden en de macht van hand te voelen? En kun jij je een betere manier voorstellen dan de herinnering aan mij levend te houden dan door de blauwe plekken, de afdrukken en de striemen op jouw lichaam? Ik weet zeker dat jij de komende 10 dagen nog kunt zien waar ik met jou heb gespeeld.

Ik heb jou vanaf dat moment angst ingeboezemd. Elke sessie opnieuw zal je vrezen dat ik opnieuw kies voor een van mijn fijne slaginstrumenten. En nog voor ik begin zal jij smeken, gebruik ze niet mijn Meesteres. Maar mijn belofte aan jou is dat jij altijd onzeker zult zijn en ik zal de angst in jouw ogen zien. De angst voor mijn kracht! De angst voor mijn wens jou te breken! En als ik jou dan hardhandig heb laten zien wie de Meesteres is dan word jij mijn speeltje en doe ik met jou wat ik maar wil, waar ik zin in heb.

Slaven, vrijwel zonder uitzondering, claimen dat zij niet zullen breken en dat zij mijn kracht kunnen weerstaan zonder om genade te smeken. Maar ik weet, vroeger of later breek ook jij. Ik breek jouw weerstand door de kracht van mijn slagen. Wees eerlijk, ook jij bent maar gewoon een mens en hoeveel pijn kan een mens verdragen? Hoeveel kan jij verdragen slaaf?