Wat is BDSM?

Bondage en Discipline – beperkingen, opgesloten in een kooi, vastgebonden aan het bed of aan het Andreaskruis en soms zelfs hangend in de lucht. Vastgebonden met touwen, boeien of riemen in een door de Meesteres gekozen positie. Ik zorg ervoor dat jij niet vrij kunt bewegen. En weglopen voor wat gaat komen is onmogelijk. Je bent reddeloos verloren en volledig van mij afhankelijk.

Dominantie en Onderwerping – Ik heb volledige controle over jouw lichaam, jouw gedachten, jouw behoeftes en jouw wensen. Jij staat mij toe te doen met jou wat ik maar wil. De Meesteres kiest het spel en hoe intens dat zal zijn. De slaaf is speelgoed in mijn handen, jij bent er enkel en alleen voor mijn plezier. Een slaaf geeft zich vrijwillig over aan de Meesteres. Hij staat mij toe hem te vernederen, te martelen, te commanderen en hem te gebruiken. Zonder voorafgaande onderhandeling, zonder vragen te stellen. De slaaf krijgt opdrachten en voert die uit, ongeacht de consequenties.

Sadisme en Masochisme – Ik ben een Domina en ik houd ervan te spelen met het lichaam en de geest van mijn slaven. Jouw lichaam gebruik ik om jouw spirit te breken. Luisteren naar jouw geschreeuw om genade geeft mij plezier en voldoening. Ik breek eenieder die het durft mij te bezoeken. Met liefde kijk ik naar jou als jij voor mij lijdt. Als ik jou een enorme hoeveelheid pijn geef, jou straf, jou over jouw grenzen heen duw, dan geniet ik intens. En jij, jij doet dat alles om je voor mij te bewijzen. Je wilt dat ik jou toesta terug te komen en mij opnieuw te dienen.

BDSM is een wereld vol van fetisj en fantasie. Rollenspellen, persoonlijke taken en doelen, opdrachten die jij moet uitvoeren. En dat niet alleen in mijn studio in mijn aanwezigheid, nee ook als ik er niet bij ben, thuis of op je werk.