SLEUTELBEWARING

Sleutels in bewaring! Durf jij mij de sleutel te geven?

Ik ben jouw eigenaar en van tijd tot tijd zal ik jou bepaalde beperkingen op willen leggen. In een enkel geval is dat een eenvoudige opdracht waarbij ik jou opdraag jou op een bepaalde manier te gedragen. Iets te doen of misschien iets te laten. In een aantal gevallen heb ik jou persoonlijk nodig! Dat is het moment waarop ik jou een kuisheidsbeperking opleg en jou een peniskooi om zal doen. En het zal jou duidelijk zijn dat ik de enige ben die de sleutels kan bewaren. En als jij dan met de kuisheidsbeperking mijn studio uitloopt is het voor mij een weet en voor jou een vraag hoelang jij gedwongen wordt dit te dragen. 

Ik houd je gevangen in een intrigerend spel met jouw brein, zonder met jou te praten en zonder dat jij mij zult zien! Je bent in de val gelopen en ik bepaal of en wanneer jij vrij komt. Het meest opwindende is wel dat jij geen idee hebt wanneer ik contact met jou opneem. Je vraagt je keer op keer af: wanneer belt mijn Meesteres mij? Wanneer draagt zij mij op te komen? Wanneer mag de peniskooi verwijderd worden?

Onthoud goed slaaf! Je moet er mee lopen, zitten, slapen, eten! Maar ook tijdens het werk en de sport draag jij de kooi! Leer er mee te leven! En jij moet er voor zorgen dat niemand, helemaal niemand, merkt dat jij bezig bent een taak voor jouw Meesteres uit te voeren. 

Denk jij dat jij dit aankan slaaf? Of ga je mij bellen op dag twee en begin jij mij huilend te smeken jou jouw vrijheid weer terug te geven? Wel slaaf, wat zal het zijn?

Lees de Engelse versie hier