MANNEN IN OPSLUITING

Heel veel slaven claimen dat zij alles voor mij willen doen. Alles wat ik van hen vraag zullen uitvoeren, ongeacht wat ik hen opdraag. Maar mijn vraag is dan of dat werkelijk zo is. Ben jij bereid jouw penis op te laten sluiten door jouw Meesteres? Kun jij leven zonder jezelf aan te kunnen raken? Zonder seks, zonder orgasme? En dan zolang als het mij pleziert? Misschien een dag, een week, een maand of langer? Precies, dat is een wel een hele moeilijke vraag voor jou slaaf! Durf jij het aan de peniskooi om te doen en mij de sleutels te geven? Vertrouw jij mij genoeg en geef jij deze totale controle over jouw leven? En hoe zal jij je voelen op het moment dat jij je realiseert dat alleen ik, jouw Meesteres, jouw toestemming kan geven jezelf weer aan te raken en te bevredigen? Of misschien wel niet meer! Hoe erg zul jij mij haten? Maar tegelijkertijd, hoe nodig zal het zijn mij weer te ontmoeten?

Dit is totale onderwerping slaaf! Je kunt nooit geheel onderworpen zijn geweest aan jouw Meesteres als jij deze opgave niet hebt vervuld. Niet voordat jij mij de volledige controle hebt gegeven over jouw lichaam voor zolang als ik dat nodig acht en prettig vind. Wel slaaf, ben jij echt wel onderworpen?

Lees Engelse versie hier...