SM: VAN SOFT NAAR HARD

SM Soft tot hard

SM: VAN SOFT NAAR HARD

Je vraagt je misschien wel af slaaf, wanneer zal het soft zijn, wanneer hard en wat zit daar allemaal tussen in? Vanzelfsprekend, ik ben het die zal besluiten wat ik met jou zal gaan doen, er kan tenslotte maar één Meesteres zijn, is het niet zo? En ja, natuurlijk zal ik rekening houden met de grenzen die wij hebben afgesproken en ja, je hebt altijd het stopwoord als een ontsnapping, houd dat altijd in gedachten!

Jou zien lijden is waar ik van houd. Het is mijn privilege jou al datgene te laten ondergaan dat ik als spel voor jou heb voorbereid. Maar lijden is zoveel meer dan alleen de pijn. Er zijn zoveel manieren waarop ik het jou ongemakkelijk kan maken en zo mij het plezier te geven dat ik verdien.

Ik bind jou vast op het bed en zorg ervoor dat jouw handen en voeten niet meer kunnen bewegen. Als ik dan die zachte veer pak en jouw voetzolen begin te strelen wordt het voor jou al lastig. Kleine bewegingen, ik raak jouw voeten slechts heel zacht. Dat valt niet mee, erg lang houd jij dit niet vol denk ik zo. Ik speel met jouw tepels, ik knijp er zacht in of draai ze in een keer hard tussen mijn vingers. Misschien heb ik zin jou de adem te benemen, van jou te eisen dat jij 30, 40 of misschien wel meer seconden jouw adem moet inhouden. Ik kan jou plagen met mijn elektro kit, kleine stroompjes gaan door de gevoelige delen van jouw lichaam. Niet te veel, net genoeg jou je te laten afvragen of dit nu pijn was of niet.

Misschien was dit al genoeg voor jou maar het kan ook zijn dat jij nog wel wat meer kan verdragen. Ik krijg dan nog meer mogelijkheden met jou te spelen, hm wat een plezier. Wat denk je ervan als ik een kaars aansteek en ik langzaam wat kaarsvet op jouw lijf laat druppelen? Die kleine druppels kaarsvet geven jou een opwindend gevoel en ik geniet ervan als ik jouw lichaam zie reageren op de pijnprikkels die ik toedien. Maar ik heb ook zin jou te slaan! Ik sla jou met mijn volle hand in het gezicht of misschien krijg jij een flinke portie billenkoek. Eerst glimlach je nog omdat het bijna voelt als strelen maar vergis je niet, al heel snel zal het meer pijnlijk worden en zullen jouw wangen beginnen te gloeien. Als ik dan mijn elektro kit op jouw tepels bevestig zul jij al heel snel ervaren wat echte pijn is.

Ik zal jouw trainen in het ondergaan van meer en meer pijn. Waarom? Nou slaaf, dat spreek toch voor zich? Hoe meer jij lijdt, hoe meer ik geniet. En goed getrainde slaaf zal de zweep en de stok accepteren. Hij zal mij het gunnen dat ik hem sla tot zijn lichaam rood begint te gloeien. Hij zal mij net stoppen als blauwe plekken op zijn lijf beginnen te komen. Hij neemt met plezier de sounding sticks in zijn penis en laat mij elektrodes plaatsen op zijn ballen en dan start de serieuze pijn.

Mijn behandeling ondergaan gaat over vertrouwen, slaaf! Ik geef jou alles dat jij nodig hebt en genoeg om mij te laten genieten. Het maakt mij niet uit waar jou grenzen liggen, ik wil deze verkennen, vinden en zodra mogelijk ook oversteken. Training en opleiding, misschien ga je zo langzaam van soft naar hard en dat alleen maar om jouw Meesteres steeds een beetje meer te plezieren.

Lees de Engelse versie hier….