KAARSVET EN IJSKLONTJES

Houd jij van kinky spelletjes? Heb jij je ooit afgevraagd hoe een simpel klontje ijs of wat heet kaarsvet jou kan laten schreeuwen van pijn en genot? Het is bijna niet te geloven. Soms moet ik mijn gehele instrumentarium van duizenden euro’s gebruiken en dan is iets kleins als een klontje ijs meer dan voldoende.

Met enige regelmaat steek ik mijn kaarsen aan en giet het hete kaarsvet over het lichaam van mijn slaaf. En als dat al niet genoeg is, het grote contrast met een ijsklontje op de warme huid doet wonderen. Heel zacht en teder, heel langzaam. Het verschil in pijnsensatie is zo groot dat mijn slaaf het uitschreeuwt van de pijn (of genot). Hij voelt de opwinding en de pijn op hetzelfde moment. Maar stoppen? Oh nee, vrijwel nooit wordt hier het stopwoord gebruikt. Het is pijnlijk maar tegelijkertijd zo kinky, zo pervers, dat wil je niet stoppen. En soms is het mijn doel mijn slaaf te breken en dan heb ik nog wel iets heel verrassends in petto. Ik zal zijn hele ruggengraat bedekken met ijs en dan druppelt langzaam heet kaarsvet net naast de koude plekken. Ik vind dat elke slaaf deze sensatie tenminste een keer in zijn leven moet proberen. Laat mij jou deze ervaring geven!

Lees Engelse versie hier...