ORGASME BEHEERSING!

ORGASME BEHEERSING! IK BEPAAL!

Jouw hart gaat tekeer als een gek en je ademt zwaar! Elke keer wanneer jij bij mij bent verlang jij zo naar het moment van klaarkomen. Het naar mij kijken, de subtiele geur van mijn parfum, het is zo opwindend voor jou. Terecht, ik ben tenslotte jouw Meesteres Emma, jouw Godin.

Luister slaaf, in mijn studio ben jij er alleen maar om mij te amuseren, niet voor jouw plezier. Mijn genot komt altijd op de eerste plaats! En ik houd ervan jou te zien lijden. Ik geniet van het moment waarop ik jou zie vechten met jouzelf. En terwijl ik jou lang en intens met jouzelf laat spleen zie ik de groeiende lust in jouw ogen. Ik vraag mij af, zal jouw lust het winnen van jouw toewijding voor mij? Zul jij jezelf genoeg in de hand houden en accepteren dat alleen ik, jouw Meesteres Emma, kan bepalen of jij wel of niet een orgasme mag hebben?

Jij zult jezelf beheersen omdat ik jou dat opdraag! Jij zult jezelf niet bevredigen, zelfs niet als ik jou naar huis stuur zonder het genot van klaarkomen. Nee slaaf, jij zult altijd wachten op mijn toestemming! En als je soms denkt dat jij zelf voor jouw genot mag zorgen als ik er niet ben om jou de toestemming te geven dan adviseer ik jou: denk heel goed na slaaf! Jij zult je beheersen omdat ik nu eenmaal de controle heb over jouw lichaam en jouw geest! En vals spleen, mijn opdrachten niet uitvoeren, het zal zwaar bestraft worden.

Denk jij dat jij het aankan als ik de controle over jou heb? Nou, wat denk je?

Lees Engelse verie hier...