BELONING-STRAF

JOUW KEUZE SLAAF: ZOET OF ZUUR?”

 Vrouwen moeten altijd met de meeste egards worden behandeld en bovenal wenst jouw Meesteres behandeld te worden als de Koningin van jouw wereld. Vanzelfsprekend, iedere slaaf kan zelf kiezen. Hij kan de keuze maken te luisteren, te gehoorzamen door mijn orders en opdrachten uit te voeren. De slaaf kan ervoor kiezen mij te aanbidden, mij cadeautjes te geven en mij te plezieren op iedere mogelijke manier. Een keus is ook mij op een welgemanierde wijze te benaderen en mij het respect te tonen dat passend is bij mijn positie in onze relatie.

Een slaaf kan ook een totaal andere keuze maken. Hij kan de keuze maken mij niet te gehoorzamen en de taken die ik hem heb gegeven niet uit te voeren. Of ervoor te kiezen mij niet te plezieren, mij niet van tijd tot tijd te verrassen met een cadeau. Het is een keus mij niet de aandacht te geven die ik, als jouw Meesteres, verdien.

Zeker, iedere slaaf mag zijn eigen keuzes maken. Maar realiseer je dat elke actie ook consequenties heeft. Als jouw Meesteres heb ik het recht, en ik zie het ook als mijn plicht, die acties te corrigeren die mij niet welgevallig zijn. Jij geeft mij dan geen andere keus dan jou te bestraffen. Maar als jij mij respectvol behandelt, mij goed verzorgd en mijn aanwijzingen op de juiste wijze volgt dan word ik misschien geprikkeld jou te belonen. Ik laat dan mogelijk mijn waardering voor jou zien.

Hoe ik jou zal belonen of straffen? Weet je slaaf, dat is natuurlijk geheel en al aan mij. Jij vertelt mij weliswaar wat jij fijn vindt en wat jouw wensen zijn, maar jouw Meesteres maakt uiteindelijk de keuze van wat goed is voor jou en wat niet. Daarom de vraag slaaf, maak jij de juiste keuzes?

Lees Engels versie hier...