LUST SLAVERNIJ

Lust slavernij – de meest aantrekkelijke vorm van slavernij!

Ok, ik moet toegeven dat ik soms verbaasd ben als ik merk wat mijn slaven allemaal voor mij willen doen. Wat zij allemaal accepteren en willen ondergaan, gewoon vanwege de extreem sterke gevoelens die ik bij hen opwek, elke keer opnieuw als zij mij bezoeken. En elke slaaf weet dat er die ene grens is die niet één van hen ooit zal oversteken, hoe vaak en hoe hard zij het ook proberen. Het bereiken van deze grens en de pogingen deze te breken lijkt wel het allerbelangrijkste dat zij in hun leven hebben. Zij kunnen er niets, maar dan ook niets aan doen! 

Het is erg opwindend mijn slaven helemaal gek te maken. Hen te laten zien welk beest er in hen schuilt. Vlak naast hen te zitten en hen op te dragen zich te beheersen en te gedragen. Maar hoelang kan jij je zelf beheersen als je eenmaal in contact bent gekomen met een Godin zoals ik, die ook nog eens zo heel dichtbij jou is? Hoelang zal het duren eer jij beseft dat jouw verlangen naar mij zo veel sterker is dan jij bent? En hoe ga jij je dan tegenhouden slaaf? Kun jij dat wel?

Nee, ik geloof niet dat mannen sterk genoeg zijn mij te weerstaan. Geen enkele man kan in mijn nabijheid zijn zonder te verlangen naar mijn perfecte lichaam. Te verdrinken in mijn prachtige ogen, te genieten van mijn zachte haar. Zonder te verlangen dat ik tot hen spreek met mijn zachte gebiedende stem.

Jij zult alle hulp nodig hebben jouzelf te beheersen en je te gedragen! Het goede nieuws voor jou slaaf, ik kan jou deze hulp bieden, ik kan jou leren jouzelf te beheersen. Het slechte nieuws is wel dat ik jouw verlangen naar mij tegen jou zal gebruiken. Eerst mijn plezier, dan pas bied ik mijn hulp aan!

Lees de Engelse versie hier