Verbeter, verbeter & verbeter

Het is zondagavond en dus is het al meer dan vier dagen geleden dat ik Mylady ontmoette. Vier dagen zijn voorbijgegaan waarin ik werkelijk geen andere keuze had dan onze sessie elke dag opnieuw te beleven. Mijn hele lichaam is overdekt met blauwe plekken, strepen van de zwepen en ik voel de pijn in mijn penis nog steeds.

Ik ben mijn Meesteres haar nummer 1 slaaf en natuurlijk ben ik daar erg trots op. Maar Mylady was niet zo tevreden met mij de laatste keer. Voor haar verjaardag beloofde ik haar een sessie waarin zij volledig vrije hand zou hebben. Doe maar wat u leuk vindt Mylady en ik accepteer alles. Maar ik moet eerlijk zijn! Ik maakte niet waar wat ik beloofd had. Zij gebruikte een zweep die mij bijna onmiddellijk op mijn knieën bracht. Het safeword kwam dan ook heel snel om een einde aan de pijn te maken. Niet moeilijk te geloven dat zij mij terug wilde zien. Zo’n slappe houding moet besproken worden en omdat mijn Meesteres continue verbetering van haar slaven eist ging ik terug voor een nieuwe sessie waarin ik wel mijn belofte zou waarmaken. Verbeter, verbeter & verbeter vertelde ik mezelf.

Ik was goed gemutst en erg optimistisch toen ik bij Mylady haar studio kwam. Ik had haar laatste opdracht goed uitgevoerd. De peniskooi, die ik een paar dagen eerder om mocht doen, zat mooi strak om mijn scrotum. De messing eigenaarspenning had ik mooi glanzend gepoetst en ik had een kleine lekkernij van marsepein gekocht. Alles gereed voor een perfecte rustige relaxte sessie maar ik had niet kunnen bevroeden dat mijn Meesteres Emma hele andere intenties voor deze avond had.

Mylady verteld mij dat zij inderdaad erg teleurgesteld was in de gemakkelijke manier waarop ik mij er de vorige keer van af gemaakt had. Zij had een paar uitstekende ideeën voor deze sessie, ideeën die mij zouden laten zien hoe ik echt kon verbeteren als slaaf. Mijn Meesteres ging van start met extreme nippel-elektro-marteling. Mijn God was wat dat pijnlijk. “Slaaf, jij moet minimaal niveau 5 bereiken. Zo niet, ik heb al slaven gehad die niveau 6 behaald hebben en misschien kunnen zij ook wel mijn nummer 1 worden” zei zij. En met haar hulp en met wat kleine pauzes tussendoor wist ik uiteindelijk het vijfde niveau te halen. Het was zo pijnlijk dat ik af en toe het idee had dat ik flauw zou vallen. Maar iedere keer stopte zij heel even en daarna ging zij door tot zij tevreden was.
Op een gegeven moment opende zij een flesje waarvan zij later vertelde dat dit poppers waren. Hiermee moest ik wat rustiger worden en vooral nog meer pijn aankunnen. En zo ging zij verder, niet alleen met elektro op mijn nippels maar ook op mijn ballen en penis. Ik kan mij niet herinneren ooit zoveel pijn te hebben gevoeld. Maar de idee dat ik mijn status zou verliezen was net voldoende stimulans verder te gaan en het te aanvaarden. Gelukkig kwam daar het moment dat het stopte. Mylady vertelde mij dat zij voor dit moment tevreden was maar dat ik terug moet komen voor extra training om haar echt gelukkig te maken. Andere slaven accepteren pijn veel beter, zei zij opnieuw. Misschien moet ik toch nog eens over jouw status nadenken. Ik raakte bijna in paniek en ik voelde tranen in mijn ogen. Waarom was zij zo streng? Maar eigenlijk wist ik het antwoord zelf al. Nummer 1 zijn gaat alleen om haar, om haar plezier. Zij geeft, jij neemt het aan. Als zij een opdracht geeft dan voer jij die gehoorzaam uit. Als zij eisen stelt dan lever jij hetgeen zij verlangt. Geen andere opties zijn mogelijk, alles draait om haar.

Mylady maakt mij vast aan het kruis en zij begon mij te slaan met allerlei zwepen. Ik stond rechtop en deed wat ik moest doen. Nu zou ik haar eens laten zien wat ik waard ben. Na iedere serie klappen dankte ik haar hartelijk voor de les, voor de kans beter te worden. “Ik ben verrast slaaf” zij fluisterde in mijn oor, “deze afranseling neem jij erg goed”. Niet lastig je voor te stellen dat ik mij erg gelukkig voelde en ik rechtte nogmaals mijn rug en accepteerde meer, veel meer.

Het volgende moment voelde ik haar gezicht vlak bij het mijne en zij vertelde mij dat zij nu de zweep, een ketting eigenlijk, zou gebruiken waardoor ik de vorige keer zo snel op moest geven. Ok, ik was echt wel bang maar ik wilde haar zo graag laten zien hoezeer ik mij voor haar wilde inspannen dat ik ook deze afranseling over mij heen liet komen. Zij ging verder, sloeg mij harder en harder en ik accepteerde alles, elke klap en dankte haar opnieuw. Zij stopte en keek naar mijn lichaam. “Wow”, was haar reactie, “dit maakt mij echt heel erg trots slaaf. Jij kon dit goed handelen en dat is nu precies wat ik bedoel met verbeteren”. Verbeter, verbeter & verbeter, moest ik me blijven inprenten.

Overgelukkig voel jij je dan als slaaf. Ik was zo blij dat ik haar goed had gediend! En vervolgens kreeg ik een groot privilege van Mylady. Ik mocht haar laarzen likken, haar voeten masseren, haar tenen zuigen en uiteindelijk kreeg ik het grootste privilege dat een slaaf kan krijgen: een orgasme. En wat denk je? Zij masturbeerde mij tot ik heerlijk klaarkwam, wat kun je als slaaf nog meer wensen.
Ik begrijp nu nog beter dat ik steeds harder moet werken voor haar. Dank u Mylady voor zulke waardevolle lessen. Ik zal elke dag van uw begeleiding leren en u zult merken dat ik een betere slaaf word dan ik ben geweest. Ik zal zoveel verbeteren als nodig is om uw nummer 1 te blijven!

 

Terug naar de Engelse versie