KOOI

Er zijn van die momenten dat ik mijn slaaf moet beperken in zijn bewegingsvrijheid. Soms zelfs meer dan ik al heb gedaan tijdens de sessie. En wat is dan een betere plaats hem te beperken dan de kooi. Een kooi is precies wat ik nodig heb om mijn slaaf te hebben waar ik hem hebben wil en hem te laten zien dat hij niet langer als een vrij mens kan rondlopen in mijn studio.

Het gebeurt gewoon. Mijn slaaf gedraagt zich wel tijdens zijn training maar toch vergeet hij van tijd tot tijd zijn plaats. Hij is een slaaf en niets meer dan een slaaf en als hij dat vergeet dan is opsluiting in de kooi een nuttig hulpmiddel. Het houdt mijn slaaf in de beperkte ruimte die ik hem gun en belangrijker, en zo gering is het verschil tussen mens en beest, hij zal gaan vergeten hoe het was te leven voordat hij mijn huisdier werd.

Misschien ga jij vrijwillig de kooi in. Dat ene moment waarop jij denkt dat het best wel meevalt en ook wel leuk is even te worden opgesloten. Maar let wel, dit is niet voor jouw amusement! En snel, heel snel zal jij er achter komen dat opgesloten zijn als een beest niet zo leuk is als het lijkt.

Het kan geen kwaad mijn slaaf wat aan te kleden als hond, als varken of welk ander huisdier dan ook. Vernederend? Ja zeker maar dat heb jij dan ook verdiend. Ik zorg ervoor dat jij goed wordt getraind. Met een kom water en een etensbak met bijvoorbeeld hondenvoer. Tenslotte, jij bent een beest en dit is jouw plaats. In sommige gevallen zal ik mijn slaaf nog verder beperken in zijn vrijheid door hem met touwen of kettingen vast te leggen. Bondage is zo geschikt voor volledige controle. En dan slaaf, dan heb jij tijd om na te denken over jouw slechte gedrag en ik weet zeker dat jij je daarna precies zo zult gedragen als ik van jou verlang.

Lees Engelse versie hier...