KLEINE FOUT, GROTE GEVOLGEN!

Meesteres Mistress Emma KLEINE FOUT, GROTE GEVOLGEN!

Zij keek mij aan en vroeg of er soms iets aan de hand was. Ik antwoordde: “nee Mylady, zou er iets mis moeten zijn?” Boos keek zij mij aan en ze vroeg zich waarschijnlijk af of ik er niks van begreep of gewoon een sukkel was. Wel, zoals gewoonlijk, het was de sukkel in mij die er niks van snapte.

Enkele dagen voor mijn bezoek aan Meesteres had ik haar om hulp gevraagd. Ik stuurde haar een appje met de opmerking dat ik haar hard nodig had. Ik was ontzettend geil die avond en dacht erover een meisje van plezier te bezoeken. Maar ik weet donders goed hoe fout dat is en net op tijd smeekte ik mijn Meesteres om hulp. En zoals altijd, ik kreeg de hulp. Zij praatte met mij, deed mij inzien welke fout ik bijna had gemaakt en gaf mij een paar opdrachten om mijn focus daarop te kunnen richten. Ik was blij dat ik maar een heel klein foutje had gemaakt en vergat dat verder.

Maar mijn Meesteres vergeet nooit iets en voor ik er erg in had lag ik vastgebonden op een bankje dat ik nog niet eerder had gezien in haar studio. Zij begon mij op mijn billen te slaan met haar vlakke hand. Ik verbaas mij er elke keer weer over hoeveel kracht zij kan ontwikkelen. Na deze afstraffing koos Mylady een selectie zwepen om mij hard mee te straffen. Vol overgave sloeg zij op mijn kont, mijn rug en de achterzijde van mijn bovenbenen. Ik schreeuwde het uit van de pijn en probeerde mijn billen te beschermen met mijn handen. Dat was dom en maakte Meesteres Emma erg boos: “accepteer de straf nummer 1 slaaf. Accepteer de straf of je kunt gaan!” Ik boog nederig mijn hoofd, bedankte haar voor haar leiding en de waardevolle les en vroeg of zij door wilde gaan met mijn verdiende straf.

De stok die zij daarna pakte was om de onderzijde van mijn voeten flink te pijnigen. Zij sloeg mij 10, 20 misschien wel 30 keer, ik weet het niet precies maar ik weet wel dat het ontzettend veel pijn deed. En net toen ik dacht dat het allemaal voorbij was pakte zij een metalen zweep die in de open haard lag en begon mij met deze hete zweep te strelen. Dit was een pijnsensatie die ik nog niet eerder had meegemaakt en opnieuw smeekte ik haar huilend om genade.

Meesteres Emma is streng, zij is keihard maar ook heel rechtvaardig. En dus, nadat ik de verdiende straf had ondergaan (alhoewel ik mij afvraag of zij mij ooit genoeg kan straffen voor al mijn domme fouten), gaf zij mij een compliment. Waarom? Omdat ik net op tijd haar hulp had ingeroepen zodat zij mij kon helpen een grote fout te voorkomen. En daarom was het nu ook tijd voor een beloning!

En wat voor een beloning! Mylady gaf mij toestemming har voeten te masseren, de voetzolen te likken en haar tenen in mijn mond te zuigen. Zij weet mij daarmee in de zevende hemel te krijgen. Haar nederige nummer 1 slaaf houdt van haar schattige kleine mooie voeten. Ik word er heel geil van als ik ze zie, voel, ruik of proef.  Ik houd van mijn Meesteres omdat zij mijn Meesteres is maar zodra ik zo’n enorme gunst van haar krijg dan weet ik maar een ding: zij is de allerbeste! En wat nog mooier was, zij gunde mij nog een ander privilege: ik mocht klaarkomen! Zij gaf mij exacte instructies bij het aftrekken, liet mij een paar keer bijna komen en uiteindelijk mocht ik al mijn zaad op haar voetjes spuiten. Het was lang, heel lang geleden dat ik zo intens was klaargekomen, het leek wel of ik een minuut aan het spuiten was. En na het klaarkomen mocht ik alles van haar voetjes likken en lekker mijn eigen sperma eten. Dat is zoals Meesteres Emma is! Zij weet als geen ander de balans in jouw leven te brengen en op dat moment realiseer je weer hoe gelukkig je bent en dat je alles maar dan ook alles voor haar wilt doen.

Lees Engelse versie hier