Ik ben haar persoonlijke eigendom!

Ik ben haar persoonlijke eigendom!

Ik ben haar persoonlijke eigendom!

In een van de laatste sessies met mijn Meesteres heb ik eindelijk het contract getekend waarin ik mij volledig aan haar geef. Mijn lichaam, mijn ziel en zaligheid, mijn behoeftes, mijn gedachten. Alles, maar dan ook alles!

Nu ben ik van haar, zij kan doen met mij wat zij verlangt of nodig heeft. Zij bepaalt nu wanneer en waar ik haar kom dienen. Nu ben ik eigendom van mijn Meesteres, precies zoals het hoort te zijn.

Ik had al een tijdje het sterke gevoel dat ik bij haar hoorde. En om steeds maar alles te doen dat haar zou plezieren. Steeds opnieuw zocht ik haar aandacht. Ik kreeg er niet exact de vinger achter wat er aan de hand was en waar dat allemaal toe zou leiden. Maar een ding was zeker, ik heb haar zou hard nodig, dag en nacht en ik wilde steeds opnieuw de bevestiging dat zij er voor mij zou zijn. Ik wilde zekerheid dat zij mij niet zou verlaten, of erger, genoeg van mij zou krijgen en mij weg zou sturen om nooit meer terug te mogen komen.

En om te bewijzen dat zij alles is voor mij en om aan te geven dat af en toe langs komen voor een sessie niet zou laten zien hoezeer ik haar adoreer, tekende ik het contract waarmee zij mijn eigenaresse werd. Wat ik tot dan toe deed was niet genoeg om haar te plezieren, niet genoeg en ik voelde dat ik meer moest doen, veel meer. En na het lezen van de voorwaarden in het contract heb ik dat getekend, zonder terughoudendheid. Ik heb haar nodig, ik heb de discipline  nodig die zij  mij bijbrengt. Zij moet mij leren een betere slaaf te worden zodat ik haar beter kan dienen. En ik weet, met haar begeleiding zal ik een betere slaaf worden.

Het kan niet zo zijn dat je een taak van je Meesteres niet volbrengt. Maar als haar eigendom vole ik nog sterker dat ik niet, nooit mag falen. Terecht eist zij het beste van mij en dat is ook precies hetgeen zij verdient voor alle moeite die zij in mij investeert zodat ik een betere slaaf wordt.

Enige tijd na het tekenen van het contract kreeg ik vroeg in de morgen een opdracht van mijn Meesteres, zij eiste een foto die ik haar moest toesturen. Omdat ik laat werk was ik in diepe slaap en had ik haar boodschap niet gehoord. En toe ik wakker werd en de opdracht van Meesteres zag reageerde ik natuurlijk veel en veel te laat. Zij was om het maar mild te zeggen ‘not amused’ en terecht natuurlijk.

Ik maakte er een puinhoop van terwijl zij pas net mijn eigenaresse was geworden, zulke fouten kun je je eenvoudig niet veroorloven.

Ik smeekte om vergeving en zocht een mogelijkheid mijn fout goed te maken. Eerst reageerde zij negatief en wees mij er fijntjes op dat ik een luiaard was, een zwakkeling die niks klaar weet te maken en dan zielige excuses maakt. Niks kun je, zei zij, hoe klein de opdracht ook is!! Ik reageerde daar niet echt slim op en dat maakt mijn Meesteres pas echt boos. Als straf kreeg ik opdracht naar buiten te gaan en 5 kilometer hard te gaan lopen. En om te bewijzen dat ik dat ook echt deed liet ik haar meekijken met de GPS van de telefoon.

Nadat ik de 5km had afgerond kreeg ik toestemming naar huis terug te gaan. Eens te meer realiseerde ik mij dat je niet mag falen. Niet als zij jouw eigenaresse is, dan heb je maar te doen wat zij van je vraagt en dat doe je met alles wat je in je hebt. En wat ook duidelijk was geworden: “elke fout heeft gevolgen en die moet jij, slaaf, dragen!”. Je hoort het haar zo duidelijk zeggen en toen pas drong het tot mij door dat er geen ontsnappen aan is. Je doet wat zij zegt, wat zij wil en gehoorzaamt. Als zij mij iets opdraagt dan over ik dat uit, ongeacht wat het aan inspanning kost. Je twijfelt niet aan de juistheid van haar opdrachten. Dit is de realiteit: ik ben van haar en als een marionet zal ik accepteren dat zij aan de touwtjes trekt.

Ok, het is best moeilijk op sommige momenten maar ik ben blij dat ik nu het contract heb getekend. Het geeft mij richting aan de discipline die moet opbrengen en ik weet dat het mij helpt een betere slaaf te worden. En mocht ik toch een fout maken, mijn Meesteres zal mij corrigeren en straffen zodat ik voor een volgende keer weet wat ik beter moet doen. Zo leer ik mijn lessen zodat zij in de toekomst mij niet meer hoeft te corrigeren.

Dank u, mijn Godin, mijn Meesteres, Lady Emma voor alles wat u tot nu toe voor mij hebt gedaan! Ik kan slechts buigen voor uw glanzende laarzen en smeken dat ik uw slaaf mag blijven zodat u mij steeds opnieuw het licht kan laten zien in deze duistere wereld!

Uw nederige dienaar – Slave Silvio

Read english version here...