GEVANGENSCHAP

Opsluiting onaangenaam maar noodzakelijk!

Het gebeurt dat mijn slaven zich misdragen. Zij gedragen zich ongemanierd. En soms vergeten zij mijn opdrachten uit te voeren, of erger, zij weigeren mijn bevelen op te volgen. De ideale oplossing voor dit soort situaties is mijn gevangenis. Een cel waarin ik jou kan opsluiten en waar jij zult verblijven tot dat jij jouw les geleerd hebt. Gevangen totdat ik vind dat het genoeg is. En als opsluiting niet voldoende is dan zal ik jou martelen in mijn cel. Ik laat jou op jouw tenen staan met beide handen omhoog gestoken. En natuurlijk zal ik jou verbieden iets aan te raken, ergens steun te zoeken. Hoe lang denk jij dat te kunnen overleven? Ik vraag mij af hoe snel jij zult beginnen mij te smeken jou vrij te laten. 

Oh, jij wilt weten wat ik doe terwijl jij opgesloten bent? Alles waar ik zin in heb! Ik zal vooral mijzelf plezieren. Waarschijnlijk neem ik een kop koffie en speel met mijn telefoon.  Het is ook leuk een film te kijken, een full movie vanzelfsprekend. En jij? Jij bent vlak bij mij opgesloten en ik hoor alles wat jij zegt of doet. En ik zal er zeker voor zorgen dat jij al jouw zonden kunt overdenken. En zo niet? Dan zal ik jou nog verder straffen!

Ik zal jou opgesloten houden tot dat jij jouw lesje geleerd hebt. Hoe lang? Misschien een paar uur maar als het nodig is ook een paar dagen. Voor mij maakt dat niets uit, ik heb alle tijd om jou te corrigeren. Dus slaaf, wees gewaarschuwd, elke fout wordt meedogenloos afgestraft!

Lees de Engelse versie hier...