GEEN ORGASME!

GEEN ORGASME! NIET VANDAG, NIET MORGEN, NIET TOT HET MOMENT IK BESLIS HET IS GENOEG!

De telefoon gaat, jij ziet dat het mijn nummer is en dus neem jij op! Het speciale WhatsApp toontje van jouw Meesteres gaat en dus kijk jij direct. Of misschien ben jij gewoon in mijn studio. Ik kan en zal jouw opdrachten geven wanneer ik wil en op die momenten die mij het beste uitkomen. En jij? Jij zult mij gehoorzamen!

Ik vertel jou wanneer en hoe jij met jouzelf mag spelen en soms heb ik zin jou eens flink  mentaal te martelen. Ik ontzeg jou dan de door jou zo gewenste ontspanning, jouw behoefte om klaar te komen wordt niet vervuld. Waarom? Gewoon omdat ik dat kan en omdat ik ervan houd de paniek te zien in jouw lichaam. Ik zie de lust in jouw ogen en die moet jij bedwingen! Ik geniet ervan jou te horen smeken, je valt op jouw knieën voor jouw Godin en beloofd mij alles wat ik wil, alleen maar om een orgasme te mogen hebben!

Hoe vaak heb ik je het niet uitgelegd slaaf! Jouw plezier interesseert mij helemaal niets. Ik heb jou voor mijn genot en ik speel nu met jou op een manier waaraan ik heel veel genoegen beleef. En jij zult niet weten hoelang ik dit plezier voor mij wil behouden. Mag jij morgen klaarkomen? Zul je pas volgende week zondag een orgasme krijgen? Zal ik jou voor een lange periode het genot van een orgasme onthouden? Of zal ik jou misschien wel verbieden überhaupt met jezelf te spelen, een totaal verbod op het aanraken van jouw penis?

Zul je gehoorzamen slaaf? Zul jij doen wat ik jou opdraag? Oh, is het zo moeilijk voor je? Ok, laat mij jou dan helpen door een kooi om te doen. Zo, nu is jouw pik volledig opgesloten en kun jij jezelf op geen enkele manier aanraken, laat staan bevredigen, en dat zolang als ik de sleutel in bewaring heb! Hoe lang? Dat zul jij pas weten op het moment dat ik de sleutel omdraai en jouw penis bevrijd uit zijn kooi. En zelfs dan slaaf, zelfs dan ben jij nog volledig aan mijn genade overgeleverd en misschien beslis ik wel jou het genot van een orgasme nog wat langer te ontzeggen.

Lees engelse verie hier...