Een hele dag bij Meesteres Emma zijn

AN ENTIRE DAY IN MISTRESS EMMA'S COMPANY

Een hele dag bij Meesteres Emma zijn

Hallo, daar slaaf. Ik weet dat de lockdown niet leuk is. En ja, ik weet dat je me heel erg mist. Ik ben me er vast van bewust dat je mijn leiding in je leven nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Ik twijfel er niet aan dat je gestrest, bang bent, je voelt je verloren. De lucht ziet er elke dag donkerder en donkerder uit, en het wordt echt moeilijk voor je om aan de bruidkant van de dingen te blijven. Ik twijfel er niet aan of je nu afleiding kunt gebruiken. Je zou jezelf kunnen laten verdwalen in de magische wereld van BDSM zoals je gewend bent voordat deze hele waanzin begint. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je een dag in mijn bijzijn doorbrengen als je opgesloten zit in je huis? Hoe kan je weer in mijn aanwezigheid zijn als we allebei weten dat we elkaar niet levend kunnen ontmoeten.

Als u innovatieve Meesteres, als uw ultieme godin heb ik voor dit probleem een oplossing gevonden!  En hier heb je het! Ik heb besloten om je een hele dag online in mijn aanwezigheid door te brengen. Je zult me horen en me zien vanuit het comfort van je eigen huis. Je mag nog steeds voor me knielen en je hoofd in gehoorzaamheid buigen! Je mag me natuurlijk dienen en als je me al kent, weet je dat dit geen gemakkelijke taak is om uit te voeren! Kunnen we online spelen? Natuurlijk kunnen we dat. Koop een touw, een kaars, een leren riem, een soort klemmen, een paar ijsblokjes. Vrijwel alles kan voor de doeleinden van het spel worden gebruikt. Kan ik je zelfs van een lange afstand nog pijn doen?

Is dat echt een vraag? Twijfel je aan mijn mogelijkheden? Weet je nu niet dat ik altijd krijg wat ik wil, op de een of andere manier. Eenmaal in Mijn aanwezigheid zul je Mij gehoorzamen, er is gewoon geen andere manier! Maar als je mijn hele dag boekt, betekent dat dan dat we de hele dag kunnen spelen? 8 uur sessie. Geen stop? Geen pauze? Kun je dat allemaal verdragen? Laat me je gerust stellen. Je moet mijn bevelen opvolgen en voor mij optreden wanneer ik wil en zolang ik wil. Als ik moe, dorstig of zelfs hongerig word, krijg je een kleine rondleiding in mijn huis.

Je zult me ​​vergezellen naar mijn keuken, waar ik mezelf zal krijgen wat ik wil. Je kunt ook op je ttenen blijven 'rusten' terwijl ik geniet van mijn lunch of warme koffie. En wat gebeurde er als het tijd was voor mijn dagelijkse training? Als je een goede kleine jongen bent en je me tot nu toe goed hebt gediend, laat ik je misschien naar me kijken of er zelfs aan deelnemen. Als ik besluit dat je het verdient gestraft te worden, mag ik de camera laten zakken zodat je Mij hoort, maar je mag alleen mijn schoenen zien, of bijvoorbeeld de bovenkant van mijn hoofd. Slaaf Ik heb veel manieren om je te laten lijden, je me te laten haten en me hard nodig te hebben!

We kunnen ook wat tijd doorbrengen met praten. U kunt uw angsten en zorgen voor de toekomst delen en ik zal er voor u zijn. Laat me je een schouder bieden om te huilen en emotionele steun, zo nodig vandaag!

Als je al het bovenstaande hebt gelezen en je wilt je eigen ervaring boeken, kun je dit beleefd aanvragen. U kunt contact met mij opnemen en vragen naar de mogelijkheden en uw voorkeuren met mij delen voordat u boekt. De sessies worden geboekt via Mijn telefoon / WhatsApp. Ze worden gehouden in WhatsApp, Skype of op mijn eigen platform voor webstreaming. Vooraf reserveren is vereist om te reserveren.

Read English version here...