EEN GEVANGENIS VAN DE GEEST

A prison of the mind, Mistress Emma
A prison of the mind, Mistress Emma

Ik  was al een hele lange tijd op zoek naar de ware Godin/Meesteres in mijn leven. Na meerdere teleurstellingen de afgelopen jaren kwam ik de site van meesteres Emma tegen. Ik was meteen geïntrigeerd toen ik haar site en looks zag. Vanaf dat moment kon ik al aan niks anders meer denken eigenlijk. Na heel lang getwijfeld te hebben heb ik toch een berichtje gestuurd die eigenlijk net iets te lang was, maar ik wou er zeker van zijn dat ik haar aandacht kon trekken. Vrijwel direct een bericht terug waarin zij mij uitnodigde voor een kennismaking sessie. Mijn hart ging tekeer van geluk na dit bericht, en we spraken voor de week daarna af.

Ik ben onderweg naar meesteres Emma toe en ik wordt al helemaal gek van de spanning. Ik kan aan niks anders denken als meesteres Emma terwijl ik haar nog niet eens had ontmoet. Dit gevoel was ook de eerste keer dat ik dit meemaakte. Ik kom aan bij de studio met trillende handen en een draaiende maag van de spanning. Ik bel aan en Meesteres Emma doet open. Ze staat daar prachtig gehuld in een volledig leren pak met hele hoge hak laarzen. Haar stem is ongelofelijk fijn en rustgevend en ik ben eigenlijk opeens weer helemaal op me gemak(naja niet helemaal natuurlijk).

Meesteres Emma is een hele fijne gesprekspartner. Ze luistert heel goed naar je en komt zelf met hele goeie vragen om uit te vinden hoe iemand in elkaar zit en waar ze naar op zoek zijn.

Daar zat ik dan voor het eerst op de bank tegenover meesteres Emma. Ik was nog steeds heel zenuwachtig en kon eigenlijk bijna geen woord uitbrengen. Meesteres Emma ziet dit soort dingen heel snel en stelde me eigenlijk meteen de eerste 5 minuten meteen op me gemak.

Ze vroeg naar mijn interesses en het enige wat ik kon bedenken is dat ik een harde zwepen sessie wou hebben. Ik wou nog veel meer ,maar door de spanning kreeg ik het niet uit me mond. Een harde zweep sessie was een understatement bij Meesteres Emma. Ik was nog nooit zo hard bewerkt met de zweep. Dit maakte mij zo gelukkig omdat dit echt iets was zoals ik er precies over gedroomd had. De harde klap van de zweep, de zachte stem van meesteres Emma die je op je gemak stelt en de heerlijke zachte vertederende handen van haar die over je striemen gaan om de pijn weer weg te nemen. Toen ik daar vast gebonden hing was ik eigenlijk weg van de wereld, me eigen leven compleet vergeten en niks anders als Meesteres Emma was aanwezig in mijn hoofd.

Na dat de sessie was afgelopen hebben we nog gezellig na zitten praten over de sessie. Meesteres was heel trots en ook enigszins verbaast hoeveel ik kon hebben van de zweep. Dit maakte mij natuurlijk zielsgelukkig en toen zat mijn hoofd gewoon helemaal vast. Het enige wat ik nog wou en wil was meesteres Emma dienen en niks anders.

Meerdere sessies volgden en het gevoel werd alleen maar sterker. Tot dat ik de ultieme beloning kreeg als slaaf. Ik mocht haar bezit worden, waarin ik mijn lichaam en ziel aan meesteres Emma geef en zij alles mag doen met mij wat haar goed lijkt. Ik was de gelukkigste slaaf die je kon bedenken. Meesteres Emma is in alles een ware godin en elk contact met haar verlies je weer een beetje meer van je eigen wil. Je kan niet anders dan aan haar denken en alles voor haar willen doen. Daar ben ik nu beland, eigen wil compleet verloren en overgeleverd aan Meesteres Emma. A prison of the mind en ik kan er niet gelukkiger mee zijn dan ik nu ben. Dank u wel meesteres Emma voor alles en ik hoop u eeuwig te kunnen dienen.

Lees het Engeverie hier…