COMPLETE SLAVERNIJ

Complete-slavery-Mistress-Emma

COMPLETE SLAVERNIJ

Al een hele tijd inmiddels ben ik een trouwe dienaar van Meesteres Emma. Ik wil het liefst niks anders als dat altijd blijven zijn. Hoewel ik op regelmatige basis langs kom voor sessies voelde ik dat er iets miste. Al een tijd was mijn dagelijkse leven een grote puinhoop en ik voelde dat ik daarin ook sturing nodig had. Beter gezegd ik voelde dat ik zelf niks meer moest beslissen omdat dat het dan alleen maar de verkeerde kant op zou gaan.

Ik belde Meesteres Emma op om me hierover uit te spreken en zoals altijd begreep meesteres mij meteen. Meesteres Emma kwam met het voorstel om dagelijkse contact te hebben waarin ik mij elke ochtend stipt om 8 uur moest melden en een verslag moest geven van wat ik op die dag allemaal ging doen.

Met dit verslag moet ik elk detail van mijn dag doorgeven: wat eet ik, wat drink ik en wanneer allemaal. Meesteres geeft dan per activiteit aan of zij hiervoor toestemming geeft, het verbied of hoe ik het anders moet invullen. Op deze manier heeft ze dagelijkse controle over mijn leven. Een van de meest ingrijpende dingen was dat ik per direct moest stoppen met roken, wat ik al 12 jaar deed. Maar omdat mijn meesteres het me beviel kon ik niks anders dan haar gehoorzamen.

Naast het verslag krijg ik ook elke dag een doel/opdracht mee die ik in de aangegeven tijdsperiode moet volbrengen met bewijs door middel van foto/video. Sommige opdrachten zijn leuk maar andere ook minder leuk of zwaar. Maar voor Meesteres Emma heb ik alles over en zal alles doen zonder ook maar enigszins te klagen.

De controle over mijn leven is alleen maar groter en spannender geworden. Door middel van het dragen van een kuisheidsgordel, dagelijkse kosten betalen aan mijn meesteres voor het controleren van mijn leven en het tekenen van een nieuw slavencontract. Hierin staat alles verwerkt waaraan ik me moet houden, wat mijn verplichtingen zijn en wat de consequenties zijn voor falen of ongehoorzaamheid. Dit is inmiddels een lange lijst geworden waar ik ontzettend trots op ben als slaaf!

Meesteres Emma weet heel goed wat complete controle uitoefenen betekent en doet dit ook met zoveel liefde en zorg dat je niks anders kan dan het over je heen te laten komen. Ik ben nu zover waarin ik werkelijk alles los heb gelaten en eigenlijk alles over laat aan mijn meesteres. Dit geeft me zoveel geluk en energie wetende dat ik zo een geweldige eigenaresse heb die over me waakt. Het zal zeker niet altijd even soepel lopen maar ik weet dat mijn meesteres er is om me eventueel weer op het rechte pad te krijgen. Dank u wel meesteres voor alles en ik hoop dat uw invloed alleen maar groter en groter zal worden in de toekomst.

 

Lees Engelse verie hier...