DAGELIJKSE DOELSTELLINGEN

Een van een Meesteres haar verantwoordelijkheden is er zorg voor te dragen dat jij, slaaf, mij altijd in jouw gedachten houdt. Altijd, dus 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ik maak jou op afstand gek. Jij wacht af wat de doelstelling van deze dag zal zijn. Wat heeft mijn Meesteres nu weer bedacht? Zal zij mij pijn doen? Mij kleineren? Of misschien word ik fysiek flink aan het werk gezet. Eigenlijk  maakt het niet uit wat ik jou opdraag. Elke opdracht van jouw Meesters is opwindend omdat je dan dat fijne gevoel hebt haar te mogen dienen. En wat dan als ik je in de ochtend nog niet heb gebeld? Ga je dan twijfelen? Heeft Meesteres mij vergeten? Is zij verveeld met mij en wil zij niet meer met mij spelen? Ben ik nog wel goed genoeg voor haar aandacht en haar waardevolle tijd?

Ik houd van spelletjes spelen, allerlei soorten spellen. Maar zoals je ziet zijn mentale spellen wel met afstand mijn meest favoriete spelletjes.  

Jij zult elke dag een opdracht van mij krijgen en die moet jij gehoorzamen en uitvoeren! Ik zal bewijs van jou eisen en denk maar niet dat je vals kunt spelen en jou Meesteres om de tuin kunt leiden. Ik kan op elk moment van de dag bellen en checken of jij de opdracht goed uitvoert en van jou eisen dat jij direct, onmiddellijk bewijs levert, bijvoorbeeld in de vorm van een foto. Dus als je verstandig bent dan voer jij nauwgezet uit wat jou is opgedragen!

Wie weet is het een eenvoudige doelstelling en het kan maar zo zijn dat het ook nog eens leuk is en plezierig. Maar ik stel ook doelen die jouw toewijding danig op de proef zullen stellen. En zo af en toe lijkt de opdracht nagenoeg onuitvoerbaar. Maar wat zul jij als goede slaaf doen voor jouw Meesteres? Precies! Jij gehoorzaamt en voert uit, altijd! Geen excuses!

Lees hier de Engelse versie...