CBT Ik martel, jij lijdt, ik geniet!

CBT
CBT

CBT

Ik martel, jij lijdt, ik geniet!

Mannen hebben altijd het gevoel superieur te zijn en denken daarom dat zij hun penis mogen gebruiken voor hun genot alleen maar zodra zij in mijn handen komen doe ik wat ik wil, ik ben tenslotte jouw Meesteres! En ik houd ervan jou pijn te laten lijden en te martelen en waar kan ik jou dan het beste raken? Precies, als ik jouw pik en ballen martel!

Het is voor jou te hopen dat jij jouw intieme delen goed hebt geschoren want anders dwing jij mij te beginnen met kaars en kaarsvet om zo jouw schaamhaar te verwijderen. Laat mij eens denken hoe ik zal beginnen: zal ik touw, kettingen of riempjes gebruiken om jouw penis en ballen onder controle te krijgen? Ik overweeg een kleine zweep te pakken of een rotan riet om jou te slaan! Of zal ik misschien jouw eikel insmeren met munt tandpasta of een pepersaus zoals bijvoorbeeld hete Indonesische sambal?

Ik zal zeker in de verleiding zijn klemmen te plaatsen op jouw ballen. Ik vind het heerlijk daar dan wat gewichten aan te hangen om het wat zwaarder te maken. Zeer waarschijnlijk gebruik ik een grote en zware ballen stretchers en het gewicht zal zwaar drukken op jouw ballen. En weet je wat pas echt de druk doet toenemen? Oh ja, jouw Meesteres die op jouw genitaliën staat, wie weet op een been of misschien drukke ik die hoge hakken van mij diep in jouw scrotum.

En nog steeds geef jij je niet volledig over aan jouw Godin? Wees gewaarschuwd slaaf! Ik zal mijn elektro kit pakken en de stroompjes door jouw testikels laten gaan en wie weet, een fijne sounding stick past vast heel goed in jouw pik!

Ik zal jou pijn doen, en hoe meer jij lijdt, hoe meer ik geniet van jouw, willoos, hulpeloos, zwak en totaal door mij gecontroleerd. Je wordt gekleineerd en o, wat zul jij je Klein voelen. Wie was er ook al weer superieur, slaaf? Wie ook al weer?

Lees de Engelse versie hier ….