AANBID MIJN VOETEN!

AANBID MIJN VOETEN! DOE DIT NU!!!

Jij vraagt je natuurlijk af welke schoonheid verborgen zit in deze fantastische laarzen, of niet slaaf? Laat mij jouw vertellen dat in deze laarzen jij de mooiste maat 36 voeten zult zien die je ooit tegen zult komen. Ik weet dat jij ze graag wil zien, ze wil vasthouden en strelen. Maar zal ik dat wel toestaan? Dat ligt allemaal besloten in de toekomst, of niet soms? 

Jij weet dat jij jouw Meesteres - Meesteres Emma, moet dienen! Jij zult mij behandelen als een Godin en mij steeds weer complimenteren met mijn schoonheid! Ik zal met jou spelen omdat ik daar plezier aan beleef. En jij zult al mijn orders gehoorzamen en stipt alle opgedragen taken uitvoeren. Pas nadat ik helemaal tevreden ben met wat jij hebt gedaan bestaat de kans dat ik jou toesta de laarzen van mijn voeten te halen en mijn kleine perfect gevormde voeten uit te pakken.

Ik - Godin Emma, zal jou dan opdragen mijn voeten te masseren. Als jij goed werk levert zal ik mij ontspannen voelen en verdwijnt de vermoeidheid uit mijn lichaam. Oh ja, ik zie hoe jij ervan geniet naar mijn voeten te kijken. Jij zult mij vragen of jij de geur van mijn voeten mag opsnuiven en misschien geef ik jou daar toestemming voor. Zorg goed voor mij slaaf en misschien laat ik jou wel de zolen van mijn voeten likken. En er is een kans dat ik jou het ultieme genot zal geven en dat jij mijn tenen in jouw mond mag zuigen. Jij zult daar gek van worden, ik weet het zeker. En ik zal genieten van al jouw inspanningen om mij,  Meesteres Emma, tevreden te stellen.

Ik weet zeker dat jij nog nooit zulke prachtige voeten hebt gezien in jouw leven. De smaak van mijn tenen is hemels en dat heb jij nog niet eerder geproefd. Maar zul jij uiteindelijk dat genoegen wel smaken slaaf, of niet?

Lees Engelse versie hier...