VERNEDERING

VERNEDERING!

Dus jij denkt dat ik jou meer respect moet betonen? Denk na, loser! Jij wilt niet dat ik jou uitscheldt? Jij hebt niets te willen slaaf! Wat begrijp je nu eigenlijk niet aan het feit dat ik jouw Meesteres ben, domkop? Jij bent hier alleen voor mijn plezier en dus behandel ik jou zoals ik wil!

Als ik van jou verlang dat jij blaft als een hond, dan is dat wat jij voor mij doet! En natuurlijk doe ik jou een riem om jouw nek als ik denk dat dat leuk is. Ben jij het daar niet mee eens? Ok, de kennel wacht op jou en ik sluit jou gewoon op terwijl ik van een leuk damesblad ga genieten! Aha, dus nu wil jij je wel gedragen? Ok, een hondenkoekje ligt al voor jou klaar maar eerst wil ik dat je nog even met het bot gaat spelen. En als jij mij daar niet tevreden mee maakt ligt de krulstaart en het varkensmasker al te wachten om jou om te toveren tot een beest dat beter bij jou past.

Respect zei je? Waarom? Ben jij te goed om mijn laarzen schoon te maken? En nu op jouw knieën slaaf! Gebruik jouw tong om mijn laarzen te laten glimmen en vergeet niet de zolen van mijn laarzen en ook niet de hoge hakken. Ik zal je leren nederig te zijn als een simpele bediende. Wie denk jij eigenlijk wel dat je bent? In mijn studio ben je helemaal niets, vergeet dat nooit!

Ik moet zo om jouw lachen slaaf! O nee, niet omdat jij grappig bent, integendeel! Maar als jij naakt voor mij staat met die kleine penis van je dan kan ik mij gewoon niet voorstellen dat je in staat bent een vrouw te bevredigen. De grootte van jou penis laat zien wat je bent: niet veel! Hahahaha!

Ik ben van nature superieur. En jij kunt gewoonweg niet in mijn schaduw staan. Jij bent waardeloos en ik zal elke gelegenheid aanpakken jou dat duidelijk te maken!

Lees Engelse vresie hier...