SLAAF EIGENAARSSCHAP

IK ZOU JOUW EIGENAAR MOETEN ZIJN, WANNEER REALISEER JIJ JE DAT?

Vanzelfsprekend ben jij welkom voor elke BDSM-sessie die je kunt bedenken maar de belangrijkste vraag zal altijd zijn, hoe onderdanig ben jij werkelijk? Wil jij jouw Meesteres serieus dienen of niet? Is mij aanbidden en eren onderdeel van jouw dagelijks doen en laten? Vertel mij slaaf, op welke wijze bewijs jij jouw totale toewijding aan jouw Meesteres?

Zoals ik het zie is er maar een mogelijkheid. Jij draagt jouw meest waardvolle bezit aan mij over, jij geeft jezelf aan mij! Ik krijg het bezit van jouw lichaam, jouw geest, ziel, gedachten, wensen en behoeftes. En let nu goed op: mij het eigendom geven betekent dat ik het algehele en exclusieve recht krijg te doen wat ik wil, wanneer ik het wil en waar ik het wil. Ik zal met jou spelen, jou gebruiken en jou breken, gewoon omdat het kan en omdat ik als eigenaresse dat recht heb. Als ik opdrachten geef dan werk jij voor mij en voert alles nauwgezet uit zonder daar iets voor terug te verwachten.

Jouw Meesteres heeft het recht jou te bezitten slaaf! Dus, wanneer laat jij mij nu eindelijk zien dat jij jouw plichten begrijpt en geef jij mij waar ik wettig en moreel recht op heb.

Lees Engels versie hier...