SISSIFICATIE

Ben jij klaar om een volledige transformatie te ondergaan? Klaar om een bitch te worden en niet zomaar een bitch? Nee, om mijn geile slet te worden? Jij vraagt je nu af of ik dat kan? Stop onmiddellijk met je dat af te vragen! Ik heb alles dat jij nodig hebt er perfect en prachtig uit te zien. Ik maak jou mooi en sletterig en dank un jij zien wij jij eigenlijk werkelijk bent! 

Wij beginnen met de lingerie – zwart of rood, satijn of kant. Natuurlijk zal ik kiezen wat het beste zal zijn voor jouw lichaam. Na de keuze voor de lingerie wordt de transformatie vervolg met een klein zwart jurkje of misschien wel een leren rok. Of wat denk je van een korset of een doorschijnend rode jurk? Wij zullen eens zien wat de beste keuze is voor jou. Oh nee, het is nog steeds niet af!  Want na de lingerie en de kleren, is het tijd voor bijpassend schoeisel. Stiletto, hoge hakken, pumps, sandalen of laarzen in de maten 36 tot 46. Het spreekt voor zich dat de schoenen moeten passen bij jouw outfit. En als afsluiting? Wat denk je van een prachtige pruik, stijlvolle make up en wat juwelen om het beeld compleet te maken. Ik zie dat je best mooie handen hebt en wel een manicure kunt gebruiken! Geen punt, ook hiermee zal ik jou helpen. 

Aan het einde, als ik eindelijk klaar ben met jou, dan zul jij er heel sexy uitzien. Jij zult jezelf nauwelijks herkennen. Ik wil dan ook dat jij je geweldig voelt. Dat jij je voelt als de hoerige slet waarvan wij beiden weten dat jij dat eigenlijk bent. Ik kies een naam die goed bij jou en jouw uiterlijk past en daarna is het aan mij deze slet te gebruiken.  Jij zult voor mij dansen, ik wil de opwinding in jouw ogen kunnen zien. Misschien laat ik jou strippen of ik laat jou een modeshow lopen op de catwalk. Jij bent een speeltje in mijn handen en ik beloof je nu al: jij houdt hiervan en zult mij smeken om meer! 

Ben jij klaar voor deze transformatie? Durf jij jezelf te zien als een sexy bitch? 

Lees de Engelse verie hier...