FINANCIËLE SLAVERNIJ!

FINANCIËLE SLAVERNIJ! HET BESTE SLAVERNIJ!

Jij slaaf! Steeds opnieuw zeg jij hoe loyaal en dienstbaar jij bent aan jouw Meesteres en benadruk jij hoe ondergeschikt jij bent! Hoe vaak heb jij mij niet beloofd dat je alles zult doen om mij te plezieren? Het wordt tijd om met het water voor de dokter te komen slaaf en te laten zien wat je waard bent! Ik onderwerp je aan een ultieme test en jou zo uitdagen te laten zien hoe toegewijd jij werkelijk bent aan mij, Meesteres Emma!

Je geeft aan mij die ene verantwoordelijkheid waar jij zelf nog steeds zeggenschap over had: jouw portefeuille! Vanaf dat moment controleer ik niet alleen jouw lichaam, geest, behoeftes en wensen maar ook jouw financiën. Ik zal bepalen wanneer en hoe jij jouw geld mag uitgeven. Je geeft mij volledige controle over jouzelf en jouw leven. Misschien een week, een maand of zelfs een langere tijd. Het hangt er maar vanaf hoe gemotiveerd jij bent jouw toewijding aan jouw Meesteres te laten zien.

 

Je vraagt je nu af hoe dit werkt? Eigenlijk heel simpel slaaf! Aan het begin van de periode van controle zul jij mij een lijst geven van alle financiële transacties die jij voorziet, zoals bijvoorbeeld de betaling van jouw hypotheek, de huur, de belasting voor jouw auto et cetera. En vanzelfsprekend voeg jij aan die lijst toe alle andere kosten die jij moet maken zoals jouw dagelijkse kop koffie, de lunch of het stapavondje met jouw vrienden. Jij laat mij weten hoeveel benzine je nodig hebt voor jouw auto of hoeveel kosten jij maakt met het Openbaar Vervoer. En  natuurlijk verwacht ik op die lijst ook een bedrag voor de cadeautjes die jij aan jouw Meesteres wilt geven! Op basis van die lijst bepaal ik wat ik jou toesta uit te geven. Ik bepaal of jij wel of niet een lunch zal nemen. Ik geef jou toestemming een avond op stap te gaan met jouw vrienden. Alleen ik zal toestaan of jij de huur, de elektriciteitsrekening of de gemeentelijke belasting gaat betalen. Het is aan mij of jij met de bus naar het werk kan gaan of dat jij moet gaan lopen.

Misschien gun ik jou een dagelijks bedrag. Ik bepaal dan de limiet voor elke dag van de week. Dat kan 5 euro zijn of misschien 15 op een andere dag. Maar het kan ook zijn dat ik bepaal dat jij een dag helemaal niets mag uitgeven. Misschien moet jij je credit card bij mij inleveren.  Niet omdat ik daar dan geld mee ga uitgeven maar omdat jij dan voor elke uitgave eerst mijn toestemming moet vragen en jij steeds opnieuw, voor elke transactie, de kaart bij mij moet ophalen. En vanzelfsprekend zul jij alle uitgaven aan mij moeten verklaren.

Ongeacht hoe ik jouw financiële handel en wandel controleer slaaf, jij zult altijd aan mij moeten uitleggen waarom jij dat geld hebt uitgegeven, wat was het doel? En als ik denk dat jij jouw geld verkeerd hebt gebruikt dan zal ik zonder te aarzelen de limiet voor de komende periode verlagen. En jij weet heel goed waarom slaaf! Ik controleer jouw wensen en behoeftes en dus ben ik, Meesteres Emma, degene die bepaalt of, wanneer en hoeveel geld jij uit mag geven.

Lees het Engelse versie hier...