EEN GELUKKIGE DAG IN HEL

A happy day in hell, Mistress Emma
A happy day in hell, Mistress Emma

Het is vandaag een bijzondere dag, want ik ga mijn vrijheid volledig overgeven aan Meesteres Emma. Ik ga een speciaal contract tekenen, waar ik mezelf de rest van mijn leven aan Meesteres Emma zal overhandigen. Dit betekent dat ik niets meer te zeggen heb over enig aspect van mijn leven.

Meesteres Emma had één voorwaarde voordat ik de eer zou hebben om mijn leven, mijzelf, alles aan Haar te geven. Ik moet nogmaals mijn loyaliteit en bereidheid aan Haar tonen in de vorm van een sessie van een hele dag. Deze dag zou ik extreem worden gemarteld en vernederd op elke mogelijke manier zonder een stopwoord.

Ik kijk al heel lang uit naar deze dag en ik had me er goed op voorbereid, superfit geworden, anders kan ik zo’n ervaring niet volhouden. Ik bel aan en mijn Meesteres doet open in een prachtig vuurrode lak catsuit met daaronder mooie hoge zwarte laarzen. De Suite, waar ik normaal gesproken bij Godin Emma zit en een klein gesprek heb voor het begin van de sessie, was nu een beetje anders. Ik kon niet helemaal begrijpen wat er was veranderd, maar ik had een vreemd gevoel. Ik wist dat er iets was.

Meesteres Emma beveelt mij dat ik bij de deur op mijn knieën moest gaan zitten en onmiddellijk krijg ik een hals om en wordt ik aangelijnd. Op handen en knieën word ik de badkamer in getrokken. Godin Emma beveelt me binnen een minuut uit te kleden terwijl ik nog steeds op mijn handen en knieën aan de lijn onder haar zit. Daarna trekt ze me een stukje verder naar de doucheruimte en beveelt me geen spier te bewegen. Nog steeds op mijn handen en knieën. Toen zette meesteres Emma de douche aan, maar het water was ijskoud. Mijn Godin spoot wat shampoo op mijn rug en beval me snel om me ermee in te smeren. Nadat ik schoon was gespoeld, moest ik mezelf zo snel mogelijk afdrogen. Dit was een beetje te traag voor Meesteres Emma en ze gaf me een volle trap in mijn buik. Dit was een waarschuwing voor meer later op de dag..

Eenmaal klaar met douchen, trok Meesteres Emma me naar de speelkamer en beval me tegen het Andreaskruis te gaan staan. Ik wordt heel strak vastgebonden zodat ik nergens meer heen kon. Toen kwam Meesteres Emma heel dicht bij me en stond even met Haar Goddelijk lichaam tegen het mijne. En zomaar, draaide ze zich om en fluisterde zachtjes in mijn oor: “Hallo mijn slaaf, vandaag ga je me bewijzen wat je waard bent door zoveel pijn te lijden, dat je tegen het einde van deze dag niet in staat zult zijn om recht te staan of denken. Je wordt vandaag beloond met 5 pauzes, 2 daarvan zal ik beslissen en de overige mag je zelf noemen. Maar gebruik ze verstandig, slaaf, want zodra ze allemaal zijn gebruikt, is er geen pauze meer voor jou!

Na deze woorden te hebben ontvangen, pakte meesteres Emma een prachtig zwart hoofdmasker dat ze strak om mijn hoofd sloot met alleen een opening bij mijn mond en mogelijk mijn ogen. Ze doet ook een mondknevel om met een degelijke dildo die in mijn mond gaat en ik werd vastgebonden. “Zo slaaf, dit zal je kledingvoorschrift zijn voor de rest van de dag. Wen nu aan het gevoel beroofd te zijn van al je zintuigen, mijn kleine pop, je bent gewoon een voorwerp dat ik kan gebruiken zoals ik dat wil”

Daar hing ik dan helemaal vastgebonden en wachtend op wat zou komen. Na een tijdje deed meesteres Emma iets met mijn masker en ik mocht plotseling zien. Omdat mijn Meesteres graag de angst in mijn ogen ziet. Vervolgens trok mijn Godin een paar grote tepelklemmen en begon te spelen en te draaien. Na dit ongeveer 10 minuten te hebben gedaan fluisterde ze weer in mijn oor: “Ik denk dat dat genoeg is om je op te warmen, vind je niet slaaf”. Toen pakte Meesteres Emma een apparaat dat me meteen bang maakte. Het wordt de toren van pijn genoemd. Waarin je tepels worden gespeld en door middel van een draaisysteem kan de hoeveelheid pijn kan worden aangepast. Ze legt het apparaat op mijn tepels en begint het aan te draaien. De hoeveelheid pijn was al onvoorstelbaar, bij elke omslag werd het steeds moeilijker om de pijn te kunnen verdragen. Ik weet dat ik niets anders wil dan eigendom zijn van Meesteres Emma, ​​dus deze gedachte hield me op de been. Ze stopte met draaien en liet het met rust en zei: “slaaf, ik ga bellen, dus blijf daar maar netjes totdat ik terug ben”. toen liep ze zomaar naar de bank en begon iemand te bellen. Ik hing daar nog steeds rond met de toren van pijn op mijn tepels. Het gesprek duurde eeuwig en ik begon wat onrustig te worden. ‘’ Is ze me vergeten ’’ dacht ik? Hoe lang moet ik zitten met deze pijn? Na 10 minuten kwam ze vrolijk terug en ging weer voor me staan.

Ze bewoog haar lichaam sensueel tegen de mijne alleen door de toren van pijn, nog steeds op mijn tepels was dit niet heel aangenaam. Ze keek naar mijn nu angstige ogen met een zachte glimlach en begon langzaam de toren los te draaien … met een laatste schok en een flinke scheut pijn trekt ze hem eraf. We waren nog maar een uur bezig, dus ik kon alleen maar raden hoe de volgende 11 uur zouden verlopen. Meesteres Emma nam ijsblokjes en wreef ze langzaam over mijn tepels. Dit was een heel fijn gevoel en deed de ergste pijn verdwijnen. Nadat ze de ijsblokjes heeft opgeborgen, kwam Mijn meesteres bij me terug. Ze streelde mijn bovenlichaam met haar hand en pakt plots met een grote ruk mijn pik en ballen en ze fluisterde weer in mijn oor: “dit zijn de mijne nu kleine slaaf”. Na deze woorden grijpt Meesteres Emma met haar linkerhand mijn keel en zet haar rechterknie tegen mijn ballen en duwt hem omhoog. En nog een keer gaat, het gaat maar door. Na 20 knieën maakte ze me snel los van het kruis en zak ik op de grond.

Meesteres Emma gaat op haar bed zitten en trekt me met de riem naar haar toe. “Een veelbelovend begin van onze dag, kleine slaaf, je mag nu mijn laarzen aanbidden, kussen en zuigen”. Dit was een van mijn favoriete dingen in mijn leven! Nadat ik haar had bedankt, kon ik de goddelijke laarzen van Meesteres Emma bijna een uur ruiken en proeven. Uiteindelijk moest ik plat op mijn rug liggen en ze begint mijn mond te neuken met haar gigantische hiel. Ik stikte bijna een paar keer, maar ik vond het vooral leuk. Na dit 15 minuten te hebben gedaan, krijg ik mijn eerste pauze van Meesteres Emma. Ik heb wat eten en drinken (water en droog brood) dat ik als een hond uit hondenkommen moest eten zonder mijn handen te gebruiken. Ik wordt daarna vastgebonden aan het bed waar ik nog 15 minuten mocht rusten, wachtend op de volgende marteling die mij zeker te wachten stond …

Nadat ik door mijn Meesteres een kwartier heb mogen rusten, hoor ik Haar hakken aankomen. En daar was ze! Komt terug in haar mooie outfit! Met elke seconde kwam ze steeds dichter bij mij! Ik kon haar heerlijke parfum ruiken. Ik voelde haar onder mijn huid kruipen, wie maak ik een grapje? Ze woont daar. Ze laat haar lippen dicht bij de mijne vallen en net toen ik dacht dat ze me een kusje gaat geven, steekt mijn Domina snel de prop met een dildo in mijn mond. Dit maakt me gek van verlangen, maar ik kan niets doen omdat ik helemaal vastzit en mijn Meesteres altijd verboden terrein is. Maar nu werd ik tot het uiterste geduwd.

Ze gaat naar beneden en begint heel voorzichtig op mijn tepel te zuigen. Zuigen veranderde snel in bijten tot het bijna aftrekken van mijn toch al gevoelige tepels. Na deze opmaat bracht ze haar mond weer naar mijn oor en fluisterde: “Ben je klaar om weer te lijden, kleine slaaf”. “Ja Meesteres, alles voor U, mijn Meesteres”, antwoordde ik. “Dat is goed om te horen slaaf, want hoe meer je voor mij lijdt, hoe gelukkiger ik zal zijn”. Na deze woorden kroop ze langzaam het bed uit en liep terug en begon achterin te rommelen zoekend naar spullen. Ze kwam terug met een aantal riemen waarmee ze me nog meer kan vastbinden. Terwijl ze dit deed zei ze: “voor deze volgende marteling die ik voor je gepland heb is het belangrijk dat je helemaal niet kunt bewegen kleine slaaf”. Nadat Meesteres Emma me op de juiste manier heeft vastgebonden, Haal ze de elektriciteitskast tevoorschijn. Ik keek haar met afschuw aan en ze lachte: “je weet wat dit betekent slaaf, ja ik ga vandaag je hele lichaam elektrocuteren”. En zo begint Meesteres Emma met mijn ballen en plakt er 3 pleisters op. Was dat genoeg? Natuurlijk niet. Niet genoeg voor haar! Vervolgens trok ze een soort rubberen condoom over mijn lul met een elektrische aansluiting.

Dan plakt ze 3 stickers aan de binnenkant van mijn dijen. Dan 2 stickers aan de zijkanten van mijn buik en op elke tepel 1. Alleen voor mijn tepels had mijn Godin iets bijzonders in gedachten. Ze liep even terug en haalde een mooie leren doos met naalden erin. Ze steekt maar liefst 3 in elke tepel. Vervolgens sluit mijn Meesteres alles aan en doet een stap terug om naar het resultaat te kijken. En met een glimlach op haar gezicht zei ze “dit wordt leuk slaaf’.

Ik was doodsbang en wist niet wat voor pijn ik elk moment zou ervaren. Voor ik het weet, zette meesteres Emma de machine aan en begon op niveau 1. Dit duurde ongeveer 10 minuten. Daarna gaat het een tandje hoger en na een paar minuten weer hoger. Na 45 minuten bereikten we niveau 6 en de pijn was al onwerkelijk. Meesteres Emma zag dit en fluisterde: “ga zo door slaaf, probeer te genieten van de pijn voor je Meesteres, want zij heeft het altijd bij het rechte eind”. Elk niveau hoger voelde nu alsof het elke keer verdubbelde. Ze liet het aan en verdween ineens, dacht ik tenminste. Het voelde alsof ze voor eeuwig weg was en het enige wat ik kon doen was concentreren op de pijn.

Na bijna 20 minuten kwam ze terug en vroeg: “hoe gaat het met je slaaf?” Natuurlijk kon ik niet antwoorden vanwege de mondknevel. “Luister slaaf, er zijn nog 2 niveaus die je moet doorlopen en ik weet dat je het kunt”. Na deze woorden gingen we een niveau hoger en voelde ik bijna niets meer. Mijn lichaam tintelt, maar ik was toch ook kalm op een gekke manier. Na 5 minuten zei ze “hier gaan we slaaf, de laatste”. En ze deed het! Op dat moment maakte het niet veel meer uit omdat ik bijna niets meer voelde. Na een paar minuten schakelde ze de schakelkast uit en ik viel eigenlijk meteen in slaap omdat ik zo kapot was …

Even later word ik wakker en Meesteres Emma stond naast me! Ze vertelde me hoe trots ze op me is. Ik werd vrijgelaten en val op mijn handen en knieën op de grond. Ze trok me terug naar de hondenboxen waar ik weer kon drinken en eten. Na 10 minuten sleepte Ze me naar de gevangenis waar ik volledig op een stoel werd vastgemaakt, geblinddoekt en oor wanten om kreeg. Vervolgens verbond ze 3 tepelklemmen met ketting aan mijn tepels en zette een brandende kaars op slechts een halve meter onder mijn ballen.

Ik voelde meteen de hitte tegen mijn ballen en ik hoorde het geluid van een celdeur die dichtging. Er is een lange tijd verstreken en het branderige gevoel werd erger. Na een hele lange tijd gaan opeens mijn wanten en blinddoek plotseling af en staat meesteres Emma glimlachend voor me. “Goedenavond slaafje heb je goed geslapen”. Ik antwoord aarzelend ‘’ ja Meesteres! Heel erg bedankt”. Ze antwoordde: “Wel, dat is fijn om te horen, want je hebt bijna 3 uur rust gehad. Ik denk dat het tijd wordt dat we gaan genieten van onze avond, vind je niet slaaf”? Ik had geen idee dat er zoveel tijd was verstreken sinds het nu 7 uur ‘s avonds was en dus nog maar 3 uur te gaan. Even voelde ik opluchting, maar dat veranderde al snel in verdriet, want ik blijf liever voor altijd bij Meesteres Emma.

Ik werd vrijgelaten en uit de cel gehaald. Ik werd op vier poten teruggetrokken naar de hondenboxen waar mijn avondmaaltijd stond te wachten. Dit was eigenlijk best lekker: het was rijst met saté en bonen. Alleen mocht ik mijn handen niet gebruiken, dus dit maakte het moeilijk. Na het eten werd ik teruggebracht naar de speelkamer, of liever de martelkamer zoals ik die vandaag zag.

Ik word vastgebonden op een bank met mijn kont naar buiten uitgestrekt. Ik wist eigenlijk al hoe laat het was. Meesteres Emma rommelt weer achterin en komt dan voor mijn neus staan met een gigantische strapon om haar middel. “Dus slaaf, laten we eens kijken hoe goed je dit speeltje gaat gebruiken”. Meesteres Emma deed daarna een nieuwe mondknevel om mijn mond. Deze heeft een soort open kooi bij het mondgedeelte dat mijn mond wijd opent. Nadat Meesteres Emma het had omgedaan, deed ze langzaam de strap-on in mijn mond.

De nieuwe mondknevel maakte me volledig machteloos. Ze ging sneller en dieper en voordat ik het wist was ze me met volle aan het nemen in mijn mond. Ik stikte bijna een paar keer, maar ze stopte niet en ik kon niets anders doen dan kokhalzen. Na een paar zware minuten haalde mijn godin de strap-on weer uit mijn mond. Ik moest even op adem komen, maar ze geeft me maar 2 minuten rust. Daarna begint Meesteres Emma me weer in mijn mond te nemen. Ik was gespannen, angstig en benieuwd wat er nog meer zou komen

Dit gevoel verdween snel toen ik plotseling scherpe punten over mijn rug voelde lopen. Het was de spijkerroller die ze vervolgens met volle kracht over mijn rug rolde. Dit ging nog 10 tot 15 minuten door totdat ze uiteindelijk stopte met de spijkerroller. Ik was uitgeput maar ook trots dat ik had volgehouden en vereerd dat Meesteres Emma dit alles met mij wilde doen.

Ik werd vrijgelaten en vroeg zelf om een pauze. Meesteres Emma stemde toe en begeleidde me terug naar de cel waar ik achter slot en grendel op de stoel kon zitten.

Na een half uur kwam  Meesteres Emma terug en keek me, zoals altijd, glimlachend aan. Ik werd opnieuw begeleid naar de hondenboxen waar ik iets kon drinken en wat chocolade kon halen bij Meesteres Emma. Hierna werd ik terug begeleid naar de speelruimte waar ik weer werd vastgezet aan het Andreaskruis. Dit keer met mijn buik ertegen.

Domina Emma streelde mijn hele lichaam met haar handen en vertelde me hoe blij ze tot nu toe met me is. Net toen ik dacht dat er misschien een ontspannen gedeelte was, voelde ik haar mond weer naar mijn oor gaan. “Nou slaaf er is nog maar één ding te doen en dat is misschien wel het belangrijkste”. Ik keek Haar verward aan. En toen hoorde ik: “slaaf, als je mijn eigendom wilt worden, moet je goed gemarkeerd zijn, vind je niet”. Ik wist meteen wat dit betekende! “We hebben nog maar weinig tijd dus ik ga je de komende 30 minuten zo hard mogelijk slaan slaaf”.

Ze liep terug en pakte allerlei zwepen en legde ze op de leren bank achter me. Opwarmen was er nu niet, want van de eerste slag tot de 1000ste ging alles op volle kracht. Ik voelde mijn rug en billen bij elke slag meer open splijten en er was geen enkele stop of pauze. Na wat eeuwig leek te duren, stopte mijn Godin met slaan en deed een stap terug om haar prestatie te bekijken.

Ze was er natuurlijk heel blij mee en maakte me daarna meteen los. Ik val op de grond en heb even nodig om weer de kracht te vinden.  Na het herstel streelt Meesteres Emma mijn haar en fluistert in mijn oor hoe blij ze is met mij. Nu is er echt geen weg meer terug voor mij dacht ik!

Zoals bij elke sessie, liet Meesteres Emma, met goed gedrag van mijn kant, haar voeten masseren en ik mag mezelf verwennen terwijl ik dat deed. Daar keek altijd naar uit!

Nadat de sessie echt was afgelopen en ik onder de douche stond, dacht ik er nog steeds over na. We bespraken hoe alles ging. Daarna volgde het moment van de waarheid, waarin ik het contract voor me neus kreeg waarin ik mijn hele leven, ziel en vermogen overlever aan meesteres Emma. Ik aarzelde geen moment en ondertekende het onmiddellijk. Vanaf nu is slaaf zijn het enige doel in mijn leven en wat een geluksvogel ben ik, eigendom te zijn van zo’n Godin.

Your humble slave casper

Lees hier de Engelse versie...