De straf die ik voorstelde

Punishment I want

De straf die ik voorstelde

Meesteres Emma is al een tijd mijn eigenaresse waarin zij dagelijks mijn leven bepaald vanaf een afstand met opdrachten, doelen en levenswijzen. Omdat het zo een grote eer is uiteraard dat ik de slaaf van Meesteres Emma mag zijn moet ik hiervoor ook betalen. Alleen naast een kleine dagelijkse betaling moet ik ook op een andere manier betalen en dat is namelijk in pijn. Elke maand krijg ik van Mijn meesteres te horen wat de betaling zal zijn die op de 30e van de maand wordt uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 300 zweepslagen, 10 km hardlopen enzovoorts

De afgelopen maand heb ik me heel erg goed gedragen vond meesteres. Ik had alle opdrachten en doelen perfect voltooid dus Meesteres Emma was heel blij. Als beloning mocht ik voor deze maand zelf mijn pijn offer voor Meesteres Emma uitkiezen.

Hier zaten natuurlijk wel een aantal voorwaarden aan en ik kreeg 2 opties. De voorwaarden waren dat het of minstens 1 uur moet duren of er moeten duidelijk fysieke bewijzen zijn van de handeling. Als opties kreeg ik het volgende: 1: gewoon een pijn offer bedenken wat voldeed aan bovengenoemde eisen of 2: een pijn offer geven die nieuw, langer of/en extremer is en die meesteres Emma heel blij zou maken. Als beloning voor optie 2 zou ik een week lang geen kuisheidsgordel hoeven te dragen en mocht ik in die week ongelimiteerd aan mezelf zitten. Sinds ik slaaf ben van Meesteres Emma mag ik ongeveer 1x per maand klaarkomen, heel soms 2 als ze in een goeie bui is, dus deze optie klonk wel interessant.

Ik heb inmiddels al zoveel meegemaakt bij Meesteres Emma dat het best moeilijk is om iets nieuws te bedenken. Ik kreeg een week de tijd om er over na te denken. De week ging heel snel voorbij en opeens had ik nog maar een paar uur om iets te bedenken. Ik kon natuurlijk niet met niks aankomen want dan zouden de gevolgen nog veel groter worden. Uiteindelijk kwam ik met het volgende: Ik zou letterlijk een offer maken, namelijk in bloed. Meesteres Emma mocht mij slaan met haar zwepen tot dat mijn volledige rug en kont aan het bloeden waren. Als ik het haar vertel heb ik er eigenlijk al meteen spijt van.. Maar meesteres Emma was uiteraard heel blij met dit idee aangezien de zwepen haar favoriete attributen zijn om te gebruiken. Maar ik had het al gezegd dus er was geen weg meer terug.

Ik kreeg een klein contract opgestuurd waarin ik akkoord ging met bovengenoemde straf.

Na 2 weken zenuwen en spanning was de dag dan toch echt aangebroken. Ik keek er gek genoeg ook weer heel erg naar uit omdat ik mijn meesteres er gelukkig mee zou maken en het was iets wat we nog nooit gedaan hadden. Ik bel aan en meesteres Emma doet open en heeft een mooie zwart lak corset aan met een mooie broek van hetzelfde materiaal en met daaronder prachtige hakken. ‘hello my slave she says. ‘get on your knees slave beveelt ze me en ze lijnt me aan. Ik moet verplicht een halsband dragen als ik bij Meesteres Emma aan bel zodat ik direct aangelijnd kan worden en meteen weet waar mijn plaats is. Op handen en voeten loop ik achter haar aan naar haar troon.

Ze gaat zitten en beveelt mij om mezelf als voetenbank neer te zetten. ‘so slave today is going to be a special day, because you are going to sacrifice your body to me, your owner. ‘i am very excited about this slave and also really proud of you that you came up with this idea’. Ik zeg aarzelend thank you mistress ook al had ik er al een beetje spijt van…

Ik wordt van de lijn gehaald en heb 5 minuten om even te gaan douchen. Terwijl ik in de douche sta spoken er honderd duizend gedachte door me heen over wat er komen gaat en het lijkt eeuwig te duren. Ik stap uit de douche, droog me af en kom de speelruimte binnen op handen en voeten.

Zoals altijd is het een geweldig zicht om Meesteres Emma er zo te zien bij zitten en ze beveelt me meteen met een felle knip om haar hakken te likken.

‘zo slaaf ik ga je zo erg strak vastmaken dat je geen spier meer kunt bewegen’.

Ja meesteres antwoord ik. En weet je wat ik ga doen met je zodra je vastzit slaaf. Ja meesteres mij slaan met de zweep antwoord ik. Meesteres Emma begint te lachen en zegt: ‘nee slaaf vandaag ga ik je rug martelen als nooit te voren. Deze woorden deden mij sidderen van angst maar bracht me wel gelijk in de goeie mind set. Namelijk dat er geen ontsnappen aan was en niks anders doen alles over me heen laten komen wat mijn geweldige meesteres voor mij in petto had.

Meesteres Emma maakt me vast aan het kruis en dat ze het strak zou doen was geen grapje. Ik kreeg bijna geen adem zo hard stond ik tegen het kruis aan gebonden. Voor dat ze mijn hoofd ook vastbind tegen het kruis aan komt ze naast me staan. Ik kijk opzij en ik zie Meesteres Emma met 2 prachtige lange leren handschoenen in haar hand. Ze doet ze heel sensueel aan 1 voor 1 en dit is een heel fijn beeld om naar de te kijken. Nadat ze aan zijn mag ik ze even adoreren, kussen en likken.

Na dit laatste pleziertje ging nu toch het echte werk beginnen. Ik kreeg de mondknevel met dildo weer om en alles werd nog even goed strak aangetrokken. ‘zo slaaf nu ben je helemaal klaar voor mij om je lekker te gaan martelen’ .

Na deze woorden stapt ze naar achter, pakt 1 van de folterzwepen en de eerste klap valt meteen…

Het is een grote barrage aan klappen die achter elkaar blijven oplopen. Met elke klap voel ik me rug meer tintelen en openspleten. Alsof er een klein mes over je rug gaat de hele tijd. Elke klap weer harder,scherper of een andere hoek. Na ongeveer 10 minuten achter elkaar slaan neemt ze even pauze en ik voel haar zachte vingers over mijn striemen gaan. Dit is altijd een heel fijn gevoel weer waardoor je in een zekere zin wordt opgeladen weer voor de volgende barrage aan klappen. Na dit korte moment van plezier pakt meesteres the cat o’nine tails. Dit is 1 van de zwaarste zwepen om te ondergaan en ze ziet ook meteen dat ik dit weet.

Ze fluistert in me oor: ‘ja slaaf met deze zweep ga ik echt het meeste schade aanrichten op je lichaam’ Zei ze met een gemene lach. Ze stapt naar achter en ik wacht vol spanning op de eerste klap. Maar ik wacht en ik wacht nog steeds niks. Dan opeens hoor ik hem zwiepen en hij komt me rug terecht. Ik bijt nu heel hard op mijn monddildo want deze pijn is anders als bij elke andere zweep. Het is een zweep met zoals de naam zegt 9 zwepen eraan die gemaakt zijn strak vastgebonden touw. Hierdoor schuurt het extra hard op je huid.

Na bijna 20 minuten dit te ondergaan krijg ik even rust van meesteres Emma. Ik probeer me ademhaling weer op orde te krijgen en dan voel ik opeens de zachte lippen van meesteres Emma in mijn nek.

Dit was zo een intens fijn gevoel dat ik alle pijn weer even vergeten was. Na 15 minuten van dit plezier te hebben genoten stapt ze weer weg. Ik krijg wat water van haar en ze zegt: ‘zo slaafje ben je weer klaar ervoor om door te gaan? Want we hebben nog een lange weg te gaan’. Opnieuw begon ik te sidderen van angst maar ook opgewonden tegelijkertijd. Ze pakt wederom weer de cat 0’nine tails en begint weer mij rug te bewerken. Door het gevoel van haar lippen om mijn nek nog lijk ik de klappen steeds beter te kunnen verwerken. Ik voelde me zo opgelaten dat ik daar helemaal machteloos hing en mijn meesteres me aan het bewerken was als een schilderij dat geverfd werd. Na ik weet niet eens meer hoe lang legt ze de cat o’nine weg en pakt ze een andere zweep.

Ze loopt naar me toe en fluistert: ‘je rug is al aardig aan het bloeden slaafje van me, laten we met deze zweep nog even de aderen extra laten vloeien. Ze had de snake whip gepakt: een lange single whip van hard leer die op het einde steeds scherper wordt. De harde scherpe slagen van deze whip voelen als een scheermes die over je rug schraapt. Ik wil het uitschreeuwen maar kan dit natuurlijk niet door de mondknevel. In plaatst daarvan komt er een klein gemompel uit wat Meesteres Emma zeer grappig vond om te horen. Na 15 minuten met deze zweep voelde ik het bloed vloeien op mijn rug en meesteres Emma stopt.

Ze loopt naar me toe en zegt:’ slaaf van me ik ben zo trots op je wat je allemaal voor mij over hebt.

Alle pijn die je voor mij wilt ondergaan, je bent echt mijn nummer 1 slaaf’. Terwijl ze die laatste worden zei groeiden er een trots en blijdschap in me zoals ik het nog nooit had gevoeld in me leven. Ze maakt een foto ervan samen met haarzelf en behandeld even me rug met desinfecteer middel en watten. Als ze dat gedaan heeft maakt ze me los en ik val meteen voor haar hakken die ik meteen begin te likken om mijn dankbaarheid te tonen.

Ik mag nog even heerlijk haar voeten masseren en mezelf verwennen. Hierna val ik uitgeput op de grond in slaap. Ik wordt even later wakker gemaakt door meesteres en dan is het toch voorbij…

Het was weer een memorabele dag in mijn slaven leven voor meesteres Emma en ik zou het nooit anders willen. Het zijn dit soort dagen die me beseffen waarom ik hier ooit aan begonnen ben. Het is makkelijk om gehoorzaam te zijn als alles leuk en aardig is maar je wordt getest op dit soort dagen als het allemaal wat moeilijker is. Dank u wel Meesteres Emma voor deze ervaring en het vertrouwen in mij als slaaf.

Read the English version here...