BDSM LESSEN VOOR PAREN

Ben jij of is jouw partner geïnteresseerd in BDSM? Wil jij daar meer over leren en van begrijpen? Misschien zijn jullie beginners die een professionele Dominatrix nodig hebben als gids in deze nieuwe wereld van fetisj en fantasieën? 

Wil jij leren hoe jij jouw partner kunt domineren? En hoe je controle over jouw partner krijgt? Hoe hem te gebruiken voor jouw genot en plezier?

Ben jij er klaar voor hem te martelen en te straffen? Klaar hem te laten zien dat een vrouw zijn niet betekent dat je zwak en machteloos bent? Wil jij jouw eigen krachten leren kennen en ontwikkelen? Ben jij op zoek naar iets nieuws, iets spannends in jullie relatie?  

Paren die willen leren spelen kunnen bij mij BDSM lessen volgen. Stellen met een open mind, die moedig zijn en op zoek zijn naar iets nieuws kunnen bij mij terecht. Horen jullie bij die paren? Gunnen jullie jezelf een hard spel waarin je volop kunt genieten? Durven jullie de grenzen op te zoeken en over te steken? En wil jij een Godin worden in de ogen van jouw partner? Hem op zijn knieën te dwingen voor jouw genot en bevrediging?

Ik zie maar een manier er achter te komen of dit iets voor jullie is! Als je 2 of meer van de hierboven gestelde vragen met ja beantwoord dan ben je klaar voor een verandering. Dan moet je nieuwe wegen ontdekken, nieuwe spellen vinden die jou en jouw partner enorm veel plezier zullen geven. Plezier, opwinding en genot. Ik, Meesteres Emma kan jullie helpen als je dapper genoeg bent om met mij op die ontdekkingsreis te gaan!

Lees de Engelse versie hier...